Τι σημαινει οταν εχεις σχεση και σου πει θελω χρονο?
Printable View
Τι σημαινει οταν εχεις σχεση και σου πει θελω χρονο?
ή οτι πραγματι θελει χρονο φανταζομαι θα σου δικαιολογησει και το γιατι ή επειδη θελει να ριξει καποιον πηδουλο που και παλι θα στο δικαιολογησει αλλα δεν θα σε πεισει :D
ειναι δυνατον να ζητας χρονο οταν αγαπας?
γενικα. θα θελα να ακουσω γνωμες γτ εχω ακουσει οτι οταν αυτο ειπωθει ειναι ενα βημα πριν το τελος.
Εγώ δεν το καταλαβαίνω... Ας πούμε πως τίθεται θέμα να προχωρήσει η σχέση και σου λέει πως θέλει χρόνο για να το σκεφτεί? Ή μήπως εννοείς πως θέλει διάλλειμα και το ονομάζει αλλιώς? Πως θέλει δηλαδή χρόνο εκτός σχέσης? Μπορεί βέβαια και να θέλει να χωρίσει και να θέλει να δει αν θα αντέξει... για να μην εκτεθεί γυρνώντας αν πει χωρίζουμε, λέει θέλω χρόνο και έτσι δεν εκτίθεται κι όλας.... Σε μπέρδεψα κι άλλο? Κι εγώ τώρα το σκέφτομαι... μην νομίζεις...
αναφερομαι για τη περιπρωση που ξαφνικα σου σκαει ενα ξερο ..... ξερεις.. θελω χρονο. ρωτας γιατι και δεν παιρνεις απαντηση.
ναι απλα δεν το ανεφερα. συνηθως πιο πριν η σχεση εχει γινει καπως επιπεδη.
Χρόνο για ποιο πράγμα δεν ρώτησες?
λεω, ρωτας και δεν παιρνεις απαντηση συγκεκριμενη, πχ χρονο να σκεφτω αισθανομαι να πιεζομαι κλπ.
οτι σε δουλευει ή δεν σε βλεπει στα σοβαρα
Οταν σου ζητανε χρονο του τον δινεις. Δεν ειναι κακο κι ενα διαλειμα. Ουτε κ το συνεχεια μαζι κανει καλο.