ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΖΩΗ
Καλησπέρα σας, εδώ και 6 μήνες είμαι σε σχέση και διακρίνω εδώ και καιρό καποια σημάδια που με προβληματίζουν.
1. Ο συντροφός μου μάλλον είναι ελαφρώς σαδιστής. Δαγκώνει, τσιμπάει, χτυπάει (μόνο στα οπίσθια, δε με ενοχλει ιδιαίτερα), ζουλάει το στηθος μου. Του το έχω πει πολλές φορές ότι πονάω, αν τα κάνει με μέτρο δε με ενοχλούν, μερικές φορές μ αρεσουν κιόλας.
Αλλά στο 90% των περιπτώσεων ξεπερνάει τα όρια. Όλα αυτά πριν το σεξ, κατά τη διάρκεια θα τον χαρακτήριζα τρυφερό εραστή. Το καταλαβαίνω ότι το απαλαμβάνει ειδικά να δαγκώνει και να τσιμπάει και δεν έχω πρόβλημα μ αυτό αν γίνεται μέσα σε καποια όρια που να το απολαμβάνω και εγώ. Δεν ξέρω πως να το περιορίσω.
2. Δεν έχει πολλή όρεξη για σεξ, ή η δική μου είναι υπερβολική. Τι εννοώ: Δεν έχει ΠΟΤΈ όρεξη για δεύτερη φορά. ΠΟΤΕ! Για μένα είναι κάτι το φυσιολογικό να έχω όρεξη για 2 η κ 3 φορές. Το συζήτησα μαζί του και κατέληξε ότι για αυτόν δεν αποτελεί ανάγκη το περισσότερο σεξ. Συγκεκριμένα το αποδίδει και στο βαρύ πρόγραμμά του (δουλεύει πολύ) και μου είπε αυτολεξι ότι για αυτον είναι κουτακια που τσεκάρει στο μυαλό του: δουλεια-check, φαι-check, σεξ-check. Εγώ να πω την αλήθεια θεωρώ ότι είναι θέμα συνήθειας. Είναι 30 χρονών και είμαι η μεγαλύτερη του σχέση, βασικά είμαι η μόνη του "Σχέση", πάνω από μήνα δεν είχε κρατήσει τπτ. Το καταλαβαίνω ότι όταν δουλεύει όλη μέρα, με όλο το άγχος και την κούραση, το σεξ μπορεί να μην είναι και προτεραιότητα, αλλά δε δέχεται ούτε να το συζητήσει σοβαρά-κανει μονίμως πλάκα- και εγώ νιώθω την υπομονή μου να εξαντλείται.
Είμαι και εγώ πολύ "μαλακή". Ενώ είχα από την αρχή πρόβλημα με αυτά τα 2 το είπα, δεν έγινε τίποτα και απλά τα δέχτηκα. Δεν έδειξα ιδιαίτερη πυγμή.
Θα ήθελα πολύ μια συμβουλή από καποιον ειδικό ή καποιον που να είχε το ίδιο πρόβλημα και να το έλυσε.
Ευχαριστώ πολυ