Originally Posted by
P73
Ειμαι αντρας 42 ετων και διαβαζω εδω και περιπου 3 μηνες περιπου το φορουμ σας χωρις ωστοσο να κανω εγγραφη, τελικα σημερα αποφασισα να γραψω.Αφορμη σταθηκε ενα περιστατικο που μου εχει αλλαξει εντελως την καθημερινοτητα μου, τη ζωη μου.
Θα γραψω οσο πιο περιεκτικα γινεται τι συνεβη και θα ηθελα να ακουσω αποψεις απο ατομα που μπορουν ελπιζω να καταλαβουν τι περναω...
Ολα ξεκινησαν αρχες Οκτωβριου, ειχα παει βολτα στην πολη με τη γυναικα μου, ξαφνικα και χωρις προειδοποιηση ενιωσα εντονη αδιαθεσια, ζαλαδα, σαν να σβηνει ο διακοπτης, ταση λιποθυμιας, αδυναμια, εκανα μερικα βηματα χωρις να πω τιποτα στην γυναικα μου, καθησαμε σε ενα εστιατοριο και πηγα αμεσως στην τουαλετα να ριξω νερο στο προσωπο μου, τιποτα, ενιωθα χειροτερα, λεω θα λιποθυμισω μαλλον εδω μεσα, γρηγορα βγαινω εξω και λεω στην γυναικα μου να καλεσουμε ασθενοφορο, ερχεται σε 10 λεπτα μεσα (βρισκομουν στο εξωτερικο, οχι Ελλαδα) ο γιατρος μου παιρνει την πιεση, οξυγονο αιματος καθοδον προς το νοσοκομειο, ολα κανονικα! στο νοσοκομειο ουτε αιμα δεν μου πηραν για εξεταση, μου εκανα καρδιογραφημα το οποιο ηταν κανονικο και μετα απο καποια ωρα με αφησαν να φυγω αφου μου συνεστησαν να κοιταξω το θυροειδη μου (εχω Hashimoto εδω και χρονια)
Απο εκεινη την ημερα στην πολη αρχισε η κατω βολτα, τις πρωτες ημερες δεν ειχα καποιο προβλημα ομως γρηγορα μια δευτερη ζαλη ηταν αρκετη ωστε να με κανει να ψαχνω στο google, τα συμπτωματα αρχικα με εκαναν να φοβαμαι για ογκο στον εγκεφαλο, ΣΚΠ και μερικες αλλες σοβαρες ασθενειες, πηγα σε επειγοντα νευρολογικης και για να τους αναγκασω να μου κανουν MRI τους τα "φουσκωσα" λιγο, δεν πειστηκαν, μου εκαναν ενα τριπλεξ καρωτιδων Doppler, καθαρο.Τελικα μετα απο ενα μηνα και ενω συνεχιζα να μην νιωθω καλα γενικα καταφερα και εκανα την μαγνητικη, η νευρολογος και ο ΩΡΛ που επισκευθηκα μου ειπαν ειναι ευτυχως καθαρη (ελαφρια ιγμοριτιδα μονο), ησυχασα για μολις δυο 24ωρα! Μετα ειχα δυσπνοια, αισθημα ανησυχιας και παλι ταση λιποθυμιας, πλεον φοβομουν πως κατι συμβαινει με την καρδια μου! Μετρουσα σφυγμους, μια ειχα βραδυκαρδια μια ταχυκαρδια, νεες επισκεψεις στα Επειγοντα νοσοκομειων, εξετασεις αιματος, καρδιογραφηματα, μαλιστα στην προτελευταια επισκεψη με κρατησαν και ενα διημερο, μου εκανα παλι εξετασεις, καρδιογραφηματα και ηχοκαρδιογραφημα, ολα θετικα ! μου ειπαν αν θελω οταν επιστρεψω Ελλαδα να κανω κι ενα τεστ Κοπωσεως, το οποιο το εκανα μολις χτες, το αποτελεσμα? ολα καλα!ο καρδιολογος μου ειπε δεν εχεις προβλημα με την καρδια σου. Στην ουσια εδω και 3 μηνες εχω παει πανω απο 5 φορες σε επειγοντα νοσοκομειων, 3-4 φορες σε γιατρους εξω ενω εχω κανει πολλες εξετασεις οι οποιες ειναι καλες! Ομως ενω θα επρεπε να χαιρομαι δυστυχως νιωθω ακομα χαλια! εχω αρκετα επεισοδια αυτης της περιεργης ζαλαδας (οχι ιλιγγος), ατονια, εντονο πλεον αισθημα ανησυχιας, καθε μερα σκεφτομαι πλεον μονο αυτο!
Να σημειωσω πως εδω και 2-3 βδομαδες μετα απο παροτρυνση φιλων πηγα και σε ενα ψυχιατρο ο οποιος απλως μου εδωσε ζαναξ μεχρι να σταθεροποιηθει ο θυροειδης μου λεει, (ξεχασα να αναφερω πως για μηνες οσο βρισκομουν στο εξωτερικο επαιρνα μικροτερη και τελικα λαθος δοση θυροξινης με αποτελεσμα να εχει θεμα και ο θυροειδης)
Το ζητημα ειναι πως αν και λαμβανω τα ζαναξ οπως μου εδωσε οδηγιες δεν ειμαι καλα, αρχιζω να μην θελω να παω πουθενα, βλεπω κοσμο και ζαλιζομαι καποιες φορες, φυσικα μονιμως αναρωτιεμαι τι μου συμβαινει, γιατι να μου συμβαινει, ακομα δεν ξερω αν εχω τελικα κατι παθολογικο η οχι! ειλικρινα εχω φτασει σε σημειο που φοβαμαι αν μου περασει...
Ελπιζω να μην κουρασα και οποιος θελει ας γραψει την αποψη του