-
αγχος αποπειρα
ειμαι 27 χρονων διπολικη αλλα το προβλημα μου ηταν παντα οτι ειμαι υπερευαισθητη κ υπεραναλυτικη αυτη τη στιγμη σπουδαζω σε μια σχολη που ηθελα σαν τρελη απο μικρη αλλα ο υπερβολικος φοβος της αποτυχιας κ η εμμονη μου να κολλαω σε μικροπραγματα με οδηγησαν σε υπερβολικο αγχος με εντονα σωματικα συμπτωματα με αποτελεσμα η συμπεριφορα μου να ειναι περιεργη κ να πεφτω σε αδρανεια κ αυτο να μου δημιουργει ακομα μεγαλυτερο αγχος που με οδηγησε στο να παρω πολλα φαρμακα κ να νοσηλευτω με τα αντικαταθλιπτικα που πηρα ενιωσα καλυτερα για λιγο αλλα μετα ηρθαν παλι σκεψεις κ αυτη τη στιγμη ειμαι παραιτημενη εχει βιωσει καποιος εντονο αγχος που να τον οδηγησε σε τετοια παραιτηση?
-
χμ η σχολη αυτη τι αντικειμενο εχει?
-
οοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο οοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο ο
-
χχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ χχχχχχχχχχχχχχχχχχ.
-
εχει νιωσει κανεις τετοιο φοβο αποτυχιας που να παραλυει?
-
χχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ χχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ χχχχ.
-
μπορω να σου στειλω προσωπικο μηνυμα καπου?
-
μπορεις να γραψεις μειλ κ μετα να το σβησεις.
-
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
-
δδδδδδδδδδδδδδδδδδδδδδδδδ δδδδ
-
νομιζω οτι για ευνοητους λογους δυσκολευομαι φοβερα να απαντησω σε αυτο που ρωτας.
-
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
-
μπορεις να γραψεις το δικο σου?
-
βασικα εσενα εδω ετσι κ αλλιως δε σε ξερουνε γιατι δεν εχεις γραψει ποστ ενω εγω εχω γραψει παρα πολα αλλα κατσε να δουμε τι μπορει να γινει....
-
Μήπως πρέπει να πας σε έναν ψυχίατρο να σου αλλάξει τα χάπια, μιας και είσαι διπολική από ότι λές;