γεια σας παιδια..αντιμετωπισα προσφατα μια περιεργη κατασταση και νιωθω παρα πολυ αβολα με το συντροφο μου.συγνωμη γ τς περιγραφες που θα κανω ..εχουμε ολοκληρωμενες σχεσεις φυσικα και ειπαμε να δοκιμασουμε τη πισω πορτα κατι που ηθελα και γω παρα πολυ.ειχα ακουσει βεβαια γ προβληματα που δημιουργουνται λογω του οτι δν ειναι καθαρη η πισω περιοχη και ειναι ευκολο να συμβουν ατυχηματα και αυτο που με ανησυχουσε και φοβομουν ηταν το θεμα της ακρατειας.δοκιμασαμε λοιπον για πρωτη φορα με πολυ προσοχη και ολα καλα.εγω βεβαια ειχα ενοχλησεις τις επομενες μερες εβγαζα λιγο αιμα καθω ειχε γινει μια μικρη πληγη και φοβουμουν να παω τουαλετα..υστερα απο περιπου μια βδομαδα θεωρησα οτι επανηλθε καθως δ ποναγα και δεν ειχα προβλημα..προσφατα προσπαθησαμε παλι αλλα πριν ξεκινησουμε ο συντροφοσ μου ασκησε πιεση πισω με αποτελεσμα να πονεσω παρα πολυ και να ανοιξει παλι η πληγη πριν καν γινει δεισδυση και ν βγει αιμα με οτι συνεπαγεται οτι βγαινει απο ενα τετοιο σημειο ..ενιωσα παρα πολυ ασχημα και ντροπιαστικα κ φυσικα δν ηξερα πως να αντιδρασω ουτε και εκεινος. καθαρισα τα αιματα και δν συνεχισαμε γενικοτερα αλλα ημουν γεματη με αμηχανια ανχος και δεν ηξερα πως να φερθω ενω το αγορι μου μου εξηγησε οτι αυτα συμβαινουν δεν πειραζει γ οτι εγινε να μη το σκεφτομαι κ ν μη στεναχωριεμαι.εγω ομως περαν αυτου θεωρησα οτι αηδιασε μαζι μου ξενερωσε και ισως πλεον δε με θελει οπως πρωτα.δεν μπορω να το βγαλω απο το κεφαλι μου και δεν ηθελα να το συζητησω μαζι του αλλα δεν ξερω πωσ νιωθει απεναντι μου και αν ειναι τοσο αξιο σημασιας γ αυτον οσο ειναι γ μενα ....