Originally Posted by
Antreas MpR
Πήγα σήμερα σε κοπή πίτας,λόγο της νέας περιπέτειας όπου έχω μπλέξει.
Δεν ήθελα να πάω,γιατί ήξερα πως θα είμαι σαν μύγα μες στο gala,αλλα δεν μπορούσα να πω και όχι γιατί θα γινόταν ταυτόχρονα και ένας x προγραμματισμός για το τι θα παιχτεί φέτος, ομάδες , πρόγραμμα , ποιος μπορει , τι μπορεί , ποτε μπορεί κλπ.
Οποτε , αναγκαστικά , πήγα.
Και φυσικά , έκατσα διπλα στην πόρτα , έκανα μισό καπνό μέσα σε 1 ώρα , ισα ισα που χαιρέταγα κόσμο(για να κάνω ψιλοκουβέντα ούτε λόγος) , no eye contact μιας και είμαι λίγο παράξενος θα το πω , και γενικά περιθωριακός τύπος...
Όλοι οι υπόλοιποι εν το μεταξύ , συνεργάζονται εδώ και μεγάλο διάστημα , το λιγότερο χρόνο , οποτε υπήρχε γενική οικειότητα στο περιβάλλον.
Τώρα υποθετικά , θα πρέπει να συνεργαστώ με όλα αυτά τα άτομα , μες στην χρονια , οποτε πρέπει να έχω παρουσιάσει ένα πολύ καλο πρώτο image...
Ήξερα πως θα ήμουν ο psycho της παρέας , μιας και τώρα άρχισα να βγαίνω από την σπηλιά πάλι , οποτε δεν είμαι και το πιο χαλαρό και κοινωνικό άτομο...
Είμαι κάπου στο άλλο άκρο.
Έχω ξενερώσει με των εαυτό μου...
Το σημερινό , με κατέβασε αρκετά , αν γίνετε , η συμπεριφορά μου δηλαδή.
Ποτε έγινα αυτό που είμαι?
Τώρα , για τα άτομα εκεί μέσα,η θα με έχουν περάσει για και καλά τύπο , βαρύς και ασήκωτος η θα έχουν μυριστεί σαπίλα.
Όπως και να έχει , άσχημη αρχή έκανα.
Τώρα , καλά έκανα και πήγα , δεν έκανα καλά , τι να πω...
Δεν πιστεύω να φάω τίποτα φρίκες της επόμενες μέρες σκεφτόμενος αυτό...
Απλά θα το καταχωρήσω στο-κάθε αρχή και δύσκολη.
Αλλα , σκιάχτρο , γαμώ...
Και αναρωτιέμαι , ποσο καιρό θα μου πάρει (όχι να γίνω κοινωνικός,μιας και δεν πρόκειται) να είμαι έστω λίγο πιο άνετος...
Γιατί , είναι φρίκη να κοντεύεις να φας των καπνό , οποτε είσαι με ξέμπαρκο κόσμο , μπας και χαλαρώσεις λίγο...