Originally Posted by
ασπρο μαυρο
ζω με τον συντροφο μου εδω και 5 χρονια.προσφατα ειδα κατι φωτο και βιντεο που με σοκαραν απιστευτα!φορουσε γυναικεια εσωρουχα κι εβαζε διαφορα στον πρωκτο του!και ενα αλλο βιντεο ηταν με δυο αντρες!!!το σοκ ηταν μεγαλο αν και στο παρελθον ειχα δει κατι παρομοιες φωτο αλλα μου ειπε οτι ηταν φαση με την πρωην γυναικα του που τα κανανε!!περασανε 3 χρονια και τωρα ειδα τα βιντεο!!!ειμαι αρκετα συντηρητικη ειναι μια πολυ δυσκολη φαση για μενα γτ τον αγαπω αλλα ειναι μεγαλο σοκ για ολα τα πιστευω μου οτι αφορα τους αντρες και ειμαι σε φαση δυσκολη!!υπαρχει περιπτωση αυτη η σχεση να διατηρηθει??εχω τοσα πολλα να σκεφτω.....κανουμε πολυ καλο sex και με εχει μπερδεψει και αυτο πολυ!!μου ειπε οτι μεσα του νιωθει γυναικα απο 10 ετων στην εφηβεια ειχε πολλες σχεσεις μου λεει ο τι ειναι crossdresser.αυτην την ορολογια δεν την γνωριζα για μενα ολα αυτα στο μυαλο μου ειναι gay trans travesti.ειναι στιγμες που το μυαλο μου σταματα να σκεφτεται και θελω να μην τα σκεφτομαι οτι ολα ειναι ψεματα αλλα γνωριζω πολυ καλα οτι δεν ειναι ετσι τα πραγματα..οπως μου λεει κι εκεινος αγαπησα αυτο που ηθελα οχι αυτο που ειναι.ειμαι σε φαση καπου στην μεση.