Σχέση με παντρεμένη και ζήλεια (δικιά μου)
Εδώ και 2,5 χρόνια έχω σχέση με παντρεμένη. Είμαι 57 και αυτή 50. Εγώ χωρισμένος.
Εχουμε ορκιστεί ειλικρίνεια, σεβασμό και εμπιστοσύνη ο ένας στον άλλον
Η σχέση που ανπτύχθηκε είναι υπέροχη από κάθε άποψη. Εχουμε βάλει σαν όριο γιά να χωρίσει, μετά που θα απολυθεί ο γιός της.
Μέχρι πριν λίγο καιρό είμαστε σχεδόν κάθε μέρα (και κάθε βράδυ) μαζί, μιάς και ο σύζυγός της ήταν ναυτικός και έλειπε.
Τώρα όμως γύρισε και συνταξιοδοτήθηκε.
Οι επαφή μας είναι διαρκής με τηλεφωνήματα και μιά-δυό φορές την εβδομάδα προσωπική επαφή.
Οπως μου λέει (καί κάπως μπορώ να το διαπιστώσω) του το αναφέρει απ' έξω- απ' έξω οτι θα φύγει από το σπίτι και δεν έχω λόγο να μην το πιστέψω.
Εμένα όμ ως άρχισε να με τρώει η ζήλεια, γιατί δεν θέλω να το κάνει με τον σύζυγό της. Το συζητήσαμε πολλές φορές, ούτε και αυτή θέλει αλλά κάπως το θεωρει υποχρέωση. Εγώ από τη μεριά μου το θεωρώ σαν τελείως ιδιωτική και προσωπική μας στιγμή που κορυφώνει την αγάπη μας και δεν μπορώ να συνηθίσω στην ιδέα οτι μπορεί να μπεί κι άλλος μέσα στο σώμα της. Το μόνο που μου είπε, είναι πως νοιώθει σαν να την εξετάζει γυναικολόγος! Της είπα (τι νά έκανα) οτι είναι προσωπικό της θέμα και ας το χειριστεί αυτή στο τέλος, αλλά είναι κάτι που με πειράζει.
Πήγαμε σε γυναικολόγο, του εξήγησε τι γίνεται και αυτός της έδωσε χαρτί οτι έχει κάτι (?) που απαγορεύει την σεξουαλική επαφή. Την ρωτώ συχνά τι γινεται με τον άλλον και μου λέει να μην ανησυχώ.
Χτές μου είπε το του έκατσε πριν δυό μήνες. Δαγκάθηκα, ανψοκοκκίνησα, μου ήρθε κεραμίδα και αλοιθώρισα....Το μόνο που μπ΄πορεσα να πω ήταν να μην δέχεται χωρίς προφυλακτικό. Εμείς το κάνουμε πάντα χωρίς.
Δεν ξέρω πως να το χειριστώ. Θέλω να ξέρω α συνεχίζει και του κάθεται (με διαβεβαίωσε πως όχι) αλλά κι απ την άλλη με κάνει χάλια η αναφορά και η σκέψη σ' αυτό το γεγονός, άσε που κλονίζει και την εμπιστοσύνη μου. Εχει κανείς κάποια τέτοια εμπειρία?