Εντονη φαντασια εις βαρος πραγματικοτητας
Γεια,
ολη μου τη ζωη νιωθω οτι ειμαι σαν μυρμηγκι, δλδ μαζευω λιγη πραγματικοτητα και γυρναω στη φωλια μου και την απολαμανω.. Παραδειγμα, γνωριζω μια κοπελα, δε δειχνω οτι μου αρεσει (αν μου αρεσει) και μετα αρχιζω τις φαντασιωσεις και δεν εννοω μονο ερωτικες. Μπορει να φανταζομαι οτι θυσιαζομαι για εκεινη ή οτι δεχομαι μια σφαιρα κλπ. Θα μπορουσα να πω κ αλλα παραδειγματα αλλα το μοτιβο ειναι το ιδιο. Ειναι σαν να προσπαθω να καλυψω τις πραγματικες αναγκες προσπαθωντας να φτιαξω νοητα μια ιστορια, μια κασετα την οποια επαναλαμβανω. Νιωθω σαν εθισμενος σε αυτο, εκεινη τη στιγμη μοιαζει λες και ειναι καλυτερο απο την πραγματικοτητα ( κατι σαν το αν πετυχει η μα****ια τυφλα να εχει το γ****ι, σορρυ για την κυνικοτητα). Ξερω οτι οσο περισσοτερα πραγματα κανω στην πραγματικοτητα τοσο λιγοτερο θα φαντασιωνομαι. Μου ειναι πολυ δυσκολο ομως να πω αυτο που θελω οταν το θελω και αν το πω θα αλλαξω 100 χρωματα και θα κανω 100 γκριματσες ή θα το πω με τροπο ωστε να μην ειμαι πιστευτος.
Πολλες φορες νιωθω οτι χαζευω και φιλοι με ρωτανε τι εχεις, μου ειναι τοσο ευκολο να μεταβω στην φαντασια που τρομαζω.. Δεν εχω σχιζοφρενεια αλλα με ενοχλει πολυ στην καθημερινοτητα μου αυτο. Θα ηθελα να ρωτησω αν καποιος το βιωνει αυτο και πως το αντιμετωπιζει, ευχαριστω.