Εάν κάποιος που "πάσχει" απο καρδιακές αρρυθμίες θέλει να να πούμε ας απαντήσει εδώ και να δώσει όνομα skype ή facebook
Ευχαριστώ,
Printable View
Εάν κάποιος που "πάσχει" απο καρδιακές αρρυθμίες θέλει να να πούμε ας απαντήσει εδώ και να δώσει όνομα skype ή facebook
Ευχαριστώ,
Πριν δεκα χρονια περιπου σε φαση κρισεων πανικου πηγα για καρδιολογικο ελεγχο μιας και πιστευα οτι ημουν καρδιοπαθης , πηγα για να με καθησυχασει ο γιατρος να μου πει οτι δεν εχω τιποτα..Βρηκε μια προπτωση μιτροειδους και σε εμενα οπως και στο 50% του πληθυσμου οπως μου ειπε εκεινος!Φυσικα μου ειπε οτι δεν υπαρχει περιπτωση να μου δημιουργηθει θεμα..Εχω επισης πολλες εκτακτες..Ενταξει οχι πολλες υπερβαλλω , εχω ομως συχνες..Υπαρχει ομως και ενας υποσυνειδητος φοβος , οποτε τις ψιλοπροκαλω..Η αληθεια ειναι οτι εχω σκοπο να παω για εναν επανελεγχο μιας και πια ειμαι 32 , για να μου φυγει η ιδεα πιο πολυ.
Τον βηχα που ανεφερες στο αλλο θεμα σου , μου βγαινει και εμενα αυτοματα :) Εγω δεν θα σου δωσω σκαιπ ή φβ , οτι θες ρωτησε με εδω..Το ξερω οτι ειναι πολυ τρομακτικο ολο αυτο , οι εκτακτες δλδ αλλα δεν εχεις να φοβασαι τιποτα.
Καλησπέρα.Παλιότερα το πάθενα μία στο τόσο.Εδω και 3 ημέρες κάθε μερα.Δεν ξέρω αν είναι έκτακτες γιατί κρατάει και 20-30 δευτερόλεπτα.