ΑΡΡΥΘΜΙΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΟ ΑΓΧΟΣ
Γεια σας παιδια, ειμαι νεο μέλος και θα ηθελα μαζι σα να μοιραστω την εμπειρια μου. Δεν θελω να σας κουρασω θα σας πω οτι ειμαι 29 ετων και απο α 16 ταλαιπωρήθηκα πρωτη φορα απο κρισεις πανικου τισ οποιες ξεπερασα με το seroxat. μετα απο χρόνια περασα καποιες δυσκολες καταταστεις και επεσα ασχημα ψυχολογικα και ξεκινησα ladose ...αφου ολοκληρωσα τη θεραπεια ξαναεμφανησα συμπτωματα κυριως απομονωσης εντονης στην αρχη της καταθλιψης. κλαμα νευρα δεν ειχα ορεξη να κανω τιποτα σε ασχημο βαθμο με αποτελεσμα να επισκευτω το γιατρο μ ξανα και να μ γραψει παλι το ladose , πλεον το πέρνω απο οκτωμβρη το χαπι... Αυτα συντομα για την ιστορια μ τωρα το θεμα ειναι οτι εδω και 15 μερες κανω πολλες εκτακτες συστολες... πηγα στο καρδιολογο και μ κανε χολτερ το οποιο κατεγραψε πολλες ευτυχως ομως κοιλιακες και αθωες... ο ηπερυχος δεν εδειξε κατι .ομως το θεμα ειναι οτι εχω ταυκαρδια και πολλες αρρυθμιες ενοχλητικες... λοιπες εξετασεις θυροειδη πχ αιματολογικες ολα καλα... μου δωσε ο γιατρος το hypoloc και μ ειπε πως ειναι απο αγχος .... εχει κανεις σας παιδια εμπειρια παρομοια απο εκτακτες και απο το φαρμακο???? δε ξερω δεν ειναι και λιγο παραξενο π ενω περνω το λαντοζ εμφανηστικαν παλι ψυχοσωματικα?λετε να χρειαζετε να μ αυξησει τη δοση? μολις χτες ξεκινησα θεραπεια με hypoloc δεν εχω μιλησει ακομα με το γιατρο μ αλλα θα θελα να μαθω αν εχει καποιος εμπειρια....συγνωμη αν σας κουρασα