ΠΑΙΔΙΑ γίναμε πάρα πολλοί με καρδιοφοβία!!!
Γιεά σας παιδιά!!
Εκπληκτος διαβάζω διαρκώς νέα πρόσωπα να προστίθονται στη λίστα με τις "έκτακτες", τις "ταχυκαρδίες", και τις "αρρυθμίες" γενικότερα.
Και γω υποφέρω δυστυχώς απο εκτακτες, αρρυθμίες, και ψυχοσωματικά.. Αλλιώς δε θα μπαινα εδώ.
Πήγα σε καρδιολόγους και γιατρούς και χάλασα τα λεφτουδάκια μου σε καρδιογραφήματα, υπερηχους, αιματολογικές, ουρων, θυρεοειδή και και λοιπά..
Σε χολτερ βρηκαμε υπερκοιλιακές και είπαν απο άγχος..
Σαν συμπέρασμα έβγαλα το εξής-ΜΑΣ ΤΥΡΑΝΝΑΝΕ ΠΑΙΔΙΑ!!
Μας έκαναν την καθημερινότητα δύσκολη και μας γέμισαν αγχος, έχει πλυμμυρίσει το αίμα μας "νευροορμόνες" απ την ανασφάλεια που μας δημιουργησαν.
Μας αφαίρεσαν το σκοπό απ τη ζωή μας και αντί να δούμε το πρόβλημα αιτιολογικά τρέχουμε και κάνουμε πλούσιους τους γιατρούς..
Ενας πολύ καλος παθολογος μου είπε το εξής- ΤΟ 60-80% που τρέχουν στον καρδιολόγο έχουν άγχος!!!
Απ αυτούς ζουν οι καρδιολόγοι και είναι δίπλα δίπλα τα ιατρεία πλέον.
Οι κύριοι με τα κλεμμένα αφαιρεσαν το κάθε δικαίωμα να ονειρεύομαστε και να δημιουργούμε στην Βοριοαφρικανική Δημοκρατία του Ελλαδέξ, μας έκαναν χαχόλους, φοβισμένους, ζητιάνους, και ο φόβος του αγνώστου που έχουν δημιουργήσει(για ανεργία, συνεχόμενα αρνητικά συναισθήματα που υπερισχύουν των θετικών, μοναξιά και απομονωση)..Κάποιος απ αυτους τους βρωμιάρηδες κυκλοφορούσε με θωρακισμένο αυτοκίνητο 750.000ε κοστολογημένο και χρεωμένο στο κράτος.. Αυτός γιατί να μην έχει έκτακτες , αρρυθμίες και ταχυκαρδίες?? Μήπως γιατί ζεί απ το αίμα μας και έχει κάτι εκατομμυριάκια σε λογαριασμούς??
Μας έκαναν να φοβόμαστε διαρκώς παιδιά, και απλά ο φόβος εστιάζεται κάπου που λογω εμπειριων μας είναι πιο γνωριμη η φοβία νομίζω..Σε μας η καρδιά..
Επιτρέπεται τόσο αγχος στον άνθρωπο? Να σηκώνεται και να μην προλαβαίνει να βάλει σε μία σειρά τη ζωή του??
Πόσα ευχάριστα συναισθήματα εχουμε την ημέρα?!?!Απλά αναρρωτιέμαι..