Δεν αντεχω την ζωη αλλο..
Καλησπερα σας, γραφω στο φορουμ αυτο διοτι θα ηθελα καποιες συμβουλες και βηματα για την ζωη μου.. νιωθω να καταρεει. Ειχα μια πολυ σοβαρη σχεση με την οποια εκανα πολλες κουταμαρες χωρις να το θελω, γενικα στην ζωη μου κανω πραγματα χωρις να το θελω.. χωρις να σκεφτομαι της επιπτωσεις.. εκανα πολλα λαθη.. ηταν η μοναδικη σχεση που ειχαμε ερωτικη επαφη.. πλεον ομως χωρισαμε επειδη την απατησα και νιωθω μοναξια και στεναχωρια.. δεν μπορω τιποτα να κανω πλεον.. νιωθω απαισια μεσα μου.. δεν την θελω την ζωη αυτη.. δεν ειναι για εμενα.. εχω μπλεξει πολλες φορες σε καβγαδες για την κοπελα αυτη και μονο.. εχω δωσει πολλα για την σχεση και για εκεινη απλως ισως με τον λαθος τροπο γιατι δεν τα αναγνωριζε.. πιστευω με καποια αλλη κοπελα θα ειμαι καλυτερα και ξεπερασω την πρωην μου.. προσπαθω να μην της στελνω μηνυμα αλλα δεν μπορω.. μου ειναι δυσκολο.. το θεμα μου ειναι οτι παντα θελω να ειμαι με καποια.. δεν μπορω να ειμαι μονος.. κανω τρομερα λαθη και τρομερες ανοησιες και δεν τα σκεφτομαι πριν τα κανω.. και καταστρεφω την εικονα μου.. τον χαρακτηρα μου... πως να ειμαι ο εαυτος μου; απλα δεν αντεχω αλλο... συνεχεια μου ερχονται στο μυαλο ιδεες αυτοκτωνιας... να προσθεσω οτι ειμαι 17 ετων στην δευτερα λυκειου.. σας παρακαλω απλως βοηθηστε με. ...