Originally Posted by
Eva1
Καλησπέρα,
Είμαι καινούρια στο φορουμ. Διαβάζω τα θεματα καιρο και αποφασισα να γραψω. Θα ηθελα να σας ρωτησω πως πιστευετε οτι θα πρεπει να πορευτω. Αρχικα να σας παρουσιασω το προβλημα μου με λιγα λογια. Πριν απο δυο χρονια περιπου μου ειπαν οτι εχω καταθλιψη και απο τοτε παίρνω φαρμακευτική αγωγη. Μπορω να κανω τα βασικα, καθημερινα πραγματα πλέον -αν και καποιες φορες οταν τα ξεχναω ή οταν συμβαινει κατι ασχημο με παίρνει απο κατω και δεν μπορω- αλλα δεν νιώθω να εχω όρεξη για ζωη. Επίσης κανω και ψυχοθεραπεία η οποια με εχει βοηθησει να εκφραζω τα συναισθηματα μου καλυτερα προς τους αλλους, αλλα οχι τοσο στο να τα αντιμετωπιζω. Αλλα διορώνουμε ενα πραγμα τη φορα, σωστα;
Τα προβληματα μου οσο θυμαμαι τον εαυτο μου ήταν οτι δεν ειχα μια παρεα και δεν ειχα και συντροφο. Περασα στο Πολυτεχνείο και καταφερα να δημιουργήσω και μια παρέα που περναω καλα με ανθρωπους που εμπιστευομαι και να βρω αγορι. Τωρα βρίσκομαι στο 2ο ετος και το προβλημα μου ειναι η σχολη. Δεν εχω καταφερει να περασω καποιο μαθημα. Η βαση αυτου του προβλήματος εμπεριέχει πολλες συνιστώσες. Πρωτα απ'ολα η σχολη αυτη δεν ειναι το ονειρο μου. Θελω να την τελειωσω, με ενδιαφερει αλλα δεν εχω παθος με αυτη. Δευτερον, απογοητευομαι πολυ ευκολα πλεον. Αρχιζω να διαβαζω και ενω γνωριζω οτι δεν θα ειναι ευκολο στην αρχη σε δυο μερες τα εχω παρατησει. Οι γύρω μου (οικογένεια, φίλοι κλπ) μου λενε οτι δεν προσπαθω. Νιώθω οτι δεν εχω υποστήριξη. Μετα απο την καταθλιψη νιώθω οτι τιποτα δεν εχει σημασια όσο το να ειμαι ψυχολογικα καλα. Και αυτο με κανει να βλεπω την σχολη σαν κατι πολυ μικρο και ασήμαντο ενω στην ουσια πρόκειται για το μελλον μου. Απλα τωρα με νοιάζει το παρόν. Προσπαθω να μη με αντιμετωπιζω σαν αρρωστη και να δω οτι εχω οσες υποχρεωσεις έχουν και οι συμφοιτητες μου. Εξάλλου ολοι εχουν τα προβληματα τους. Απλα ειμαι τοσο μπερδεμενη.. Εδωσα χρονο στον εαυτο μου να ευχαριστηθεί το γεγονος οτι εχω παρεες κλπ και τωρα θελω αποτελεσματα στη σχολη μου. Δεν ξερω τι να κανω. Νιώθω οτι κανεις δεν πιστευει σε εμενα, οτι με βλεπουν σα χαζη... Απλα θελω να κανω κατι. Μήπως ειμαι απλα τεμπελα;;
Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας!!!