Καλησπέρα...
Είμαι 2 χρόνια με ένα παιδί (με τον οποίο πριν ήμασταν φίλοι και είμαστε 30 ετών αμφότεροι) κι εδώ και δυο μήνες συγκατοικούμε, καθώς αντιμετωπίζαμε προβλήματα χώρου και δεν περνούσαμε χρόνο μαζί..Παρά το ότι με τη συγκατοίκηση το θέμα του χώρου λύθηκε τυπικά, διαπιστώσαμε πως είχαμε ήδη απομακρυνθεί ο ένας απ' τον άλλο πριν γίνει αυτό το βήμα και έχουμε χάσει τη χημεία μας, όχι μόνο στο σεξ, αλλά και στην ίδια τη σχέση. Υπάρχουν διαφωνίες, κόντρες και πείσματα κάθε μέρα..
Είμαστε λοιπόν σε φάση χωρισμού...μένουμε όμως ακόμη μαζί και λέμε πως θα θέλαμε να προσπαθήσουμε αλλά δεν είμαστε σίγουροι πως θα πετύχει..
Κι αναρωτιέμαι..μήπως τελικά δεν το θέλουμε αρκετά;Μήπως δεν ταιριάζαμε όσο νομίζαμε και γι' αυτό φτάσαμε εδώ; Κι επιπλέον...γιατί στη σκέψη του χωρισμού το πρώτο που σκέφτομαι και με στεναχωρεί είναι το εγωιστικό κομμάτι (ότι δεν θα είναι πια δικός μου) και μετά το συναισθηματικό;Απ' την άλλη, η σκέψη να μείνω και πάλι ελεύθερη και με τρομάζει αλλά και με κάνει να σκέφτομαι πως θα έχω την ευκαιρία να γνωρίζω κάποιον άλλον...
Δεν έχω ιδέα..