Καλησπέρα!
Είμαι 23 ετών και γράφω για πρώτη φορά στο forum. Αισθάνομαι την απόλυτη προδοσία από όλα γύρω μου. Το βασικότερο είναι ότι την αισθάνομαι από τον ίδιο μου τον εαυτό. Ήμουν αριστούχος στο πανεπιστήμιο (τελειώσα πρώτη στη χρονιά μου) με ακαδημαϊκές επιτυχίες και μια πολύ όμορφη σχέση. Αυτή τη στιγμή στις μεταπτυχιακές μου σπουδές έρχεται η μια αποτυχία μετά την άλλη. Τα γράμματα χοροπηδούν από μπροστά μου και κάνω λάθη τα οποία τα κάνουν όυτε μικρά παιδιά. Τα βάζω συνέχεια με τον εαυτό μου αλλά όσο προσπαθώ να βελτιωθώ τόσο χειρότερα γίνεται. Φυσικά με τη σχέση μου είμαστε στα όρια διάλυσης και ενώ ετοιμαζόμασταν να φύγουμε μαζί στο εξωτερικό μου ανακοίνωσε ότι δεν ήταν σίγουρος για κάτι τέτοιο (φυσικά επηρεάστηκε από αυτή την κατάσταση). Έχω χάσει κάθε ελπίδα και στόχο για το μέλλον καθώς βλέπω ότι με αυτές τις επιδόσεις δεν υπάρχει περίπτωση να γίνω δεκτή σε κάποιο πανεπιστήμιο του εξωτερικού (δηλαδή επαγγελματική και συναισθηματική αποτυχία σε πακέτο) Έχω σκεφτεί την αυτοκτονία αρκετές φορές. Δεν είμαι ικανή να κάνω τίποτα και προφανώς δεν άξιζα τίποτα από την αρχή και αυτό τώρα φαίνεται. Και οι δύο "επενδύσεις" μου επαγγελματική και συναισθηματική βγήκαν άκαρπες. Είμαι σε φάση που δεν μπορώ να σώσω τίποτα. Ούτε τη σχέση, ούτε τις σπουδές στις οποίες έχω επενδύσει 5 χρόνια ανελέητου διαβάσματος ούτε το νόημα του να ονειρεύομαι για το αύριο. Όλα τελείωσαν.