Καλησπερα!!
Ειμαι νεο μελος..παρακολουθωντας λοιπον διαφορες συζητησεις ειπα να γραψω κ εγω το δικο μου προβλημα-ιστορια...
Ειμαι περιπου 22 χρονων κ εχω σχεση εδω κ 6 χρονια μ ενα παιδι που καταγεται απο αλλου...Αντιμετωπιζω μεγαλο προβλημα με τον πατερα μου αλλα κ μ τον κοινωνικο μου περιγυρω...Στο αγορι μου (αρραβωνιαστικος μου πια) εχω βρει σχεδον ολα τα στοιχεια του πατερα μου..τον αγαπαω κ με αγαπαει κ ειμαστε τοσο καλα...θελουμε να παντρευτουμε κ να κανουμε παιδακι στα επομενα 2 χρονια το πολυ...ηδη αρραβωνιαστικαμε χωρις βεβαια να το ξερουν οι δικοι μου...πως θα μπορεσουν να τον αποδεχτουν οι δικοι ανθρωποι?πως δεν θα με κοιτανε με μισο ματι?εχετε υπαρξει σ'αυτη την κατασταση?τι θα διαλεγατε αντρα η οικογενεια?δυστυχως δεν μπορω να μιλησω σε κανεναν γιατι δεν γνωριζει κανενας για τν καταγωγη του εκτος απο τς γονεις κ τ αδερφια μου..τρεμω στην ιδεα να μεινω εγκυος γιατι ξερω πως δεν θα ειναι αποδεχτο παρολο που θελουμε να κανουμε οικογενεια δεν μπορουμε...κ επειδη δεν ντρεπομαι για τον αντρα μου εχει σημασια λοιπον που ειμαι εγω απο την Ελλαδα κ εκεινος απο τν Αλβανια?
Τι θα κανατε στη δικη μου θεση,πως θα τα ανιτμετωπιζατε ολα αυτα?
Σας ευχαριστω πολυ για το χρονο σας!