Είμαι κάπως διστακτικος και όχι άδικα...
Καλησπέρα παιδιά!!! Τι κάνετε? Δεν ξέρω από που να αρχίσω πολύ καιρό έχουμε να τα πούμε...έχει αλλάξει η ζωή μου όσον αφορά τις σχέσεις...νόμιζα οτι είχα βρει την γυναίκα που ήθελα το 2011 καλοκαίρι τελικα χωρισαμε μετα απο 3 χρόνια σχέσης απο απόστασης...άλλαξα περιβάλλον λόγο δουλειάς και πήγα κάπου καλύτερα θα έλεγα για μένα, έχει 7 μήνες και που χωρισα και που αλλαξα περιβάλλον. Προσπαθούσα να τα βρω με τον εαυτο μου να ηρεμισω αφου σε κάποιες περιπτώσεις που μου δημιουργήθηκαν και που ασχοληθηκα καποια στιγμη για να δω αν θα μπορούσα να κάνω μια νεα αρχη απογοητευτηκα απο την αντιμετωπιση των γυναικων. Τώρα έρχομαι στο θέμα μου, έχω γνωρίσει μία κοπέλα απο μια παρέα μου την ξέρω μια βδομάδα περίπου μου την γνώρισε μια κοπέλα και βγήκαμε 2 φορές οι δυο μας κιόλας...και της ζήτησα να βγούμε ξανά...είναι πολύ δεκτική πολύ θερμή...της λέω κοπλιμέντα νιώθω οτι υπάρχει χημεία παρόλλο που γνωριζόμαστε τοσο λίγο...νιώθω πολύ όμορφα μαζί της παρα πολύ μου αρέσει!!! Το θέμα είναι οτι δεν θέλω να με πάρει για λυγούρη ούτε να με περασει για φίλο της. 2 ραντεβου δεν την εχω φιλησει ακομα κρατηθηκα αν και με το ζορι τοσο ομορφη που ηταν. Μιλούσαμε ρωτούσαμε ο ένας τον άλλον να μάθουμε.Θελω να ακούσω γνώμες παιδιά την άποψη σας?