Ξαναεμφανιστηκε και μου τρελαινει το μυαλο...!
Καλησπερα σας...Ναι ειμαι ξανα εδω γτ η ιστορια με αυτη την κοπελα δεν εχει τελειωμο..απο την τελευταια φορα που βρεθηκαμε με την πρωην κοπελα μου και ειπαμε το τελος γυρισα και ειπα στον εαυτο μου,δεν γινεται να εισαι μαζι της ξεχνα την και προχωρα την ζωη σου..Απο την τελευταια φορα που βρεθηκαμε ειχαμε να μιλησουμε 10 μερες..μεσα σε αυτες τις 10 μερες εγω γνωρισα μια κοπελα και ειπα να ασχοληθω με την καινουρια κοπελα..Και εκει που λεω να ξαναξεκινησω την ζωη μου ΞΑΝΑΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ εκεινη και με γαμαει!!!...Ναι εκεινη που με χωρισε για την ηλικια και θελει να βρει καποιον να παντρευτει,εκεινη που πιστευει οτι δεν μας κανει καλο να βρισκομαστε...Μου στελνει μηνυμα την πεμπτη με αφορμη να με ρωτησει κατι και μετα μου λεει οτι θελει να με δει και εγω υπεκυψα ξανα!!!...Ναι πειτε με οτι ειμαι μαλακας που υπεκυψα,θα πειτε οτι εκανα μαλακια αλλα δυστυχως ειμαι αδυναμος απεναντι της το παραδεχομαι..Κοιμηθηκε σπιτι μου,αγκαλιες, φιλια δακρυα,καφες την επομενη μερα...περπατουσαμε στον δρομο ξανα οπως τοτε αγκαλια και φιλιομασταν...Μου ειπε αμα θελω να παμε και θεατρο και της ειπα δεν ξερω...Πραγματικα εδω και 1,5 χρονο γινεται το ιδιο...ΟΠΟΤΕ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΤΗΝ ΞΕΧΑΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΩ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΕΚΕΙΝΗ...ΛΕΣ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΕΧΩ ΒΡΕΙ ΑΛΛΗ..ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ...Πραγματικα δεν ξερω που θα τραβηξει ολο αυτο..Που θα μας βγαλει...Θα μου ειναι χρησιμη η γνωμη σας ξανα...