Originally Posted by
Macgyver
Breath , τις μοτοσυκλεττες δεν τις βγαζω με λουρι , απο που θα τις τραβαω ? αμα τις δεσω στο τιμονι , θα σωριαστουν χαμω . Χρειαζεται και ενας δευτερος να την κραταει , και που να τον βρω . Πρεπει να πατησω τη μιζα , αφου εχω ανεβει πανω , να βαλω 1η ταχυτητα ,να αφησω το αμπραγιαζ και να ξεκινησω , ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΑΤΑΩ ΦΡΕΝΟ . Φαινεται οτι δεν γνωριζεις απο μοτοσυκλεττες , γι αυτο σου εξηγω . Λειτουργουν με βενζινη .
Ο ψυχιατρος εχει καταλαβει οτι δεν τον πολυυπολογιζω , παρ οτι τον συμπαθω , και γι αυτο φερεται ετσι , αλλα ειναι καλος ανθρωπος , με κερναει και καφεδακι .
Πολυ σωστο αυτο που λες οτι ναι μεν τα φαρμακα κατι κανουν , αλλα την περισσοτερη δουλεια πρεπει να την κανεις ο ιδιος , κανεις δεν μπορει να την κανει για σενα .
Επισης συμφωνω οτι πρεπει να κοιτας μονο μπροστα , και 100% δεν εισαι ποτε καλα , αλλα ενα 80αρακι , καλο ειναι . Ειμαι ως ενα βαθμο λειτουργικος , παω σουπερμαρκετ , στα μαγαζια για χαζι , τρωω πολλες φορες εξω , αλλα μονος . Σινεμα εχω να παω απο το 2001 !! κανω επισκευες σπιτι μου , παω και βολτες με το αμαξι μου , με μουσικουλα . Νομιζω οτι ειμαι σε καλο δρομο , ε ?