Ευχαριστώ πολύ :)
Printable View
Ευχαριστώ πολύ :)
μπορω να καταλαβω πως αισθανεσαι γιατι εχω κ γω ασχημες καταστασεις με τον πατερα μου για τη σχεση μου...σιγουρα βεβαια δεν μιλαμε για το ιδιο γιατι εγω ειμαι 22 κ η σχεση μου μετραει 6 χρονια..δεν ξερω τι θα εκανα αν ημουν 17 κ ειχα σχεση 7 μηνες..τωρα να μου πεις κ γω οταν ξεκινησα με το αγορι μου δεν ημουν ουτε καν 16 κ δεν ειχαμε ιδεα οτι θα καταληξουμε ετσι..θεωρω πως αυτη η ηλικια ειναι για να ζεις καταστασεις ομορφες κ εισαι πολυ μικρη για να μπεις σε κατι τοσο ψυχοφθορο..απ την αλλη σ αυτη την ηλικια ο ερωτας χτυπαει στο κεφαλι..εγω το μονο π εχω να σου πω ειναι οτι αν οντως αξιζει ολο αυτο θα συνεχιστει..αν οχι θα εχεις τοσες κ τοσες ευκαιριες..κ αυτα περι αυτοκτονιας κανω πως δεν τα διαβασα!
Καταρχήν δεν είσαι λίγο μικρή για ολοκληρωμένη σχέση. Μήπως είσαι λίγο ριψοκίνδυνη που διάλεξες κάποιον από το ίντερνετ; Πιστεύω ότι έχει δίκαιο ο πατέρα σου.
κ γω στο ιντερνετ γνωρισα το αγορι μου..βεβαια εμενα τον ηξεραν κ 2 φιλες μου εκαναν παρεα οποτε δεν ηταν αγνωστος εντελως απλα ετυχε κ πρωτη φορα μιλησαμε απο το ιντερνετ κ οχι απο κοντα...τωρα αν μιλαει για εναν τελειως αγνωστο απο τσατ ας πουμε που δεν τον ξερει κανενας ναι κ γω θα φοβομουν...
Ας βάλουμε τα πράγματα σε μια σειρά. Ο πατέρας σου έχει δίκιο να ανησυχεί. Μέχρι εκεί όμως. Όπως έχω ξαναπεί ο έρωτας καραδοκεί παντού. Δεν σημαίνει ότι αν γνωρισεις κάποιον στο ίντερνετ δεν ειναι κάτι σοβαρό ενώ άμα τον γνωρίσεις σε ένα γάμο,θα είναι καλός σύντροφος θα μείνετε μαζί και θα παντρευτείτε. Σημασία έχει τι γίνεται μετά την γνωριμία και πως τα πάτε στην πραγματική ζωή. Στα 17 σου σύμφωνα με τα κοινωνικά πρότυπα ειναι το πιο φυσιολογικό να έχεις σχέση. Ο πατέρας σου δυστυχώς ή ευτυχώς ενώ για ένα χρόνο ακόμα μπορεί να έχει την κηδεμονία σου,στο θέμα το συναισθηματικό/σεξουαλικό δεν έχει κανένα νομικό δικαίωμα. Και με 80 χρονων άντρα να έχεις ολοκληρωμένη σχέση δεν ειναι παράνομο. Η ηλικία συναίνεσης(age of consent) για σεξουαλική πράξη στην Ελλάδα ειναι 16. Ενδεικτικά στην Ισπανία ειναι 13 και στη Ιαπωνία 12. Κάτω απο τα 16 ειναι παράνομο ακόμα και αν συναινείς εσύ. Πάνω απο 16 μπορείς να έχεις ολοκληρωμένη σχέση και κανεις δεν μπορεί να κάνει κάτι. Εν κατακλείδι ο πατέρας σου ειναι λίγο αυστηρός. Τι να κάνουμε όμως αυτός σου έκατσε στην κλήρωση. Αυτο που θέλω να μείνει ειναι ότι έχεις δικαίωμα να κανεις ότι θες με το παιδί και κανεις δεν μπορει να σας το απαγορεύσει όμως καλό θα ήταν να είσαι προσεκτική. Και μην παρεξηγείς τον πατέρα σου,φαίνεσαι λογικό κορίτσι. Ελπίζω να καταλαβαίνεις ότι αυτά ειναι τα πρώτα σοκ που τρώει βλέποντας το κοριτσάκι του να γίνεται ερωτικά ποθητό απο άντρες...
Κοπελα μου δεν επρεπε να πεις στον μπαμπα σου οτι εχω σχεση σοβαρα κλπ, επρεπε αφου γνωρισες το παιδι αυτο, να συνεχισεις να μιλας και να βγαινεις μια στο τοσο. Δεν ειναι δηλ οτι τον γνωρισες διαδικτυακα, ειναι οτι εισαι οντως μικρη και πρεπει να κοιτας τα μαθηματα σου. Εγω σου λεω οτι γνωριζες καποιον οχι απ το ιντερνετ που ειναι δικηγορος πιστευεις θα σου λεγε ο μπαμπας σου ενταξει? Οχι βεβαια. Πιο χαλαρα επρεπε να το πας. Αφου ξερεις τι τον πειραζει πρεπει να κινηθεις πιο διπλωματικα. Νομικα βεβαια δεν μπορει να του κανει κατι γιατι το οριο ειναι στα 15 οχι 17 που εισαι συ. Με τα μαθηματα τι κανεις? που θελεις να περασεις? ή εχεις υποψη καποια πρακτικη δουλεια για μετα?
kaτα κανονα ολοι οι ασχετοι που διαδιδουν ψευτικες φημες στο ιντερνετ κ λενε οτι τους κατεβει ειναι στη πρωτη γραμη επιδη αυτοι που θα αξιζε πραγματι να τους γνωρισεις δυσκολα θα τους βρεις στο ιντερνετ αλλα μπορεις να τους βρεις αν ξερεις πως θα τους ανακαλυψεις
εγω στη θεση του πατερα σου δε θα σε ειχα αποτρεψει να του μιλας αφου δε θα ειμουν προκατηλημενος
αλλα θα ειχα κατσικωθει καπου εκει γυρω κοντα σας κ θα σου ελεγα να του πεις ο προεδρος θελει να γνωριστει κ αυτος μαζι σου (για να διαπιστωσει απλα που αφηνει τη κορη του) χαχαχαχαχαχ
εμενα μου φαινετε πολυ πιο ανισυχιτικο το προτυπο του πατερα σου που το παιζει θεοχαρης κ σε ανακρυνει με τη λαμπα παρα ο αλλος που γνωρισες γιατι εχουμε τη ταση να κολαμε σε γνωστες προσωπικοτητες μας αφου ολοι αυτο κανουμε λιγο πολυ.
ο πατερας σου μπορει να ειναι προκατηλειμενος οστοσο αν εχει καπια χαρακτηριστιστικα οπως οταν σου λεει συνεχεια βαλε αυτα τα ρουχα κατσε κατω πηγαινε εδω πηγαινε εκει κ σου δινει την εντυπωση οτι προσπαθει συνεχως να σου πει τι θα κανεις (σηκω κατσε σηκω πηγαινε φυγε κλπ) ενω βριζει συνεχεια φαινεται εκτος ελεγχου κ ειναι περιεργα νευρικος θα ηταν επικυνδυνος... σε αυτη τη περιπτωση.
Δεν εχουμε ολοκληρωσει ακόμη. Γι' αυτό πιο πάνω είπα οτι "ειναι το πρώτο μου αγόρι". Αφησα δηλαδη να εννοειθεί οτι δεν ακόμη. Και μου ειπε πως θα περιμένει οσο χρειαστει. Αρκεί να είμαστε μαζι. Ομολογώ πως ναι ήταν ριψοκίνδυνο. Ενα σωρο κινδυνοι παραμονεύουν εκει μέσα. Απόλυτο δίκιο οχι, είναι λίγο παράλογος... Σκεψου το λιγο.
Μα μου εκανε πλύση εγκεφάλου! Τι ευκολόπιστη που ειμαι. Μου έλεγε συνεχεια πως αυτός θα με στηριζει, πως θα είναι διπλα μου στις επιλογές μου, πως πρεπει να τον βλεπω και σαν εμπιστο φίλο, να ανοιγομαι, να να να... Και τον πιστεψα! Πατερας μου είναι. Δεν περίμενα τέτοια μαχαιριά. Επιπλέον, εγώ κάνω ΟΤΙ θελει. Πηρα πτυχιο(ξενες γλωσσες), βαθμους ανέβασα(ποίος ανθρωπος θα έκανε το 14.. 19), στοχευω ψηλα, τα παντα. Παρόλο που ήθελα καλων τεχνων, παρόλο που θα τα εδινα αργότερα, παρόλο που δεν εχουν σημασια οι βαθμοι, κάνω αυτα που θέλουν οι αλλοι για μενα και ποτέ δεν ακούν αυτο που εγω θελω πραγματικα. Του είχα πει στην αρχή οτι τον γνώρισα έξω σε μια καφετερια. Μολις του ειπα τι δουλεια κανει ΑΜΕΣΩΣ ειρωνευτικε, απέκρουσε, τρίπλαρε και εφυγε. Μπορεί ναι, να έλεγε εντάξει αν ήταν δικηγόρος. Επρεπε οντως να το παω πιο χαλαρα. Κινουμαι διπλωματικά παντα. Ειλικρινα. Θελω να περάσω ψυχολογια για να κανω παραλληλα μαθηματα για να μπω καλων τεχνων.
k που να ξερες πιος διαβαζει τωρα αυτα που λες ...Quote:
για να κανω παραλληλα μαθηματα για να μπω καλων τεχνων
Ειλικρινά, στην αρχή δεν φλερταριζόμασταν. Απλά λεγαμε τα κλασσικά, είδος μουσικής, ψαγμενιές, βιβλια και καταλήξαμε να πρεπει να δει ο ενας τον αλλον γιατι ταιριάζαμε παρα πολύ. Αυτο εμένα μου γεννησε ενα ενδιαφέρον και ήθελα να τον δω και να παραβλέψω τα πιστεύω μου για τις επαφες μεσω ιντερνετ. Εν μέρει, είμαι κτήμα του όμως. Είμαι 17 οχι 18 ....
χμμμμ αυτος που λες οτι γνωρισες ασχοληται με κατι σχετικο με τη τεχνη?
Περίπου. Του αρέσει το θεατρο και ασχολειται με αυτό. Αλλα ναι, εντυπωσιαζεται απο όσα δημιουργω. Διαβαζει βιβλια, ασχολείται με το θεατρο, ασχολείται και με τα καλλιτεχνικά (τεχνη ουσιαστικα περιλαμβάνει και το θεατρο) οχι οτι κανει και αυτός, απλά δεν αδιαφορεί και διαβαζει γι' αυτο αλλά και πηγαινει σε εκθέσεις
για το μονο πραγμα που ειμαι σιγουρος παντως ειναι οτι γιατρος κ δικηγορος δε θα ειναι ποτε αρα τον π.... λο τον παιρνει ο πατερας σου αφου δε θα τεριαξεις ποτε μαζι του για αυτο ειμαι απολυτα σιγουρος...
δε ξερω αν ειστε κ οι δυο σε καλο δρομο αλλα με εχεις πεισει οτι εχετε κοινα αλλα επιδη εισαι νεαρη ακομα πρεπει να προσεχεις καπως ομως.
ο πατερας σου ειναι για να του βαλεις κανενα καμβα κολαρο για δεις αν του παει αυτο εχω συμπερανει μεχρι στιγμης.