Originally Posted by
Kougioum
Ναι καταλαβαινω ειναι πολλα το προβληματα και εγω δεν σας εδωσα να καταλαβετε πολλα. Ασχολουμαι με τους υπολογιστες κυριως και κινητα ακομα επισκευες κλπ , ειδα οτι αυτο το επαγγελμα μου αρεσε και θελω να το κανω δουλεια. Πηγενω στο σχολειο σαν Ηλεκτρονικος Δικτυων (Σε ΕΠΑΛ- Χανω και μια χρονια τσπ...) ηθελα να διαβασω περισσοτερα πραγματα για αυτο το εππαγελμα αλλα δεν μου βγαινει , γενικα οσα ξερω για τους υπολογιστες κλπ τα εμαθα πιο πολυ μονος μου , 1 φορα ετυχε να δουλεψω σε μαγαζι αλλα μετα το 3 μηνο το βαρεθηκα...
@Φωτεινη! ναι μπορω να πω πως ακομα και το κοριτσι μου το βαρεθηκα στους 2 μηνες. Οσο για τα παιδικα μου χρονια , οι γονεις μου χωρισαν οταν ημουν 8 χρονων μπορω να πω οτι με πειραξε λιγο και γι'αυτο στα 2-3 χρονια καθε φορα που ειχα γεννεθλια ζητουσα σαν δωρο απο τη μανα μου να τα ξαναβρει με τον πατερα μου . Περασαν τα χρονια , μεγαλωσα καταλαβα οτι αυτο δεν γινετε πλεον και το ξεπερασα. Οσο ημουν μικρος η μανα μου με μαλωνε παρα πολυ μπορω να πω , απο 3η δημοτικου μεχρι 1 γυμνασιου πηγα στο σχολειο με 5 φορες μαυρισμενο το ματι μου και ηταν απο τη μανα μου και ελεγα σε ολους ψεματα οτι πλακωθηκα με καποιον για να μην νιωθω ασχημα ... Μια αλλη περιπτωση ηταν οταν πηρα 30 Ευρω απο το πορτοφωλη της γιαγιας μου και με εκλεισε στο μπανιο για 40 μερες..Απ'οτι καταλαβα δεν ειμαι ο τυπος που θα ξεσπασει σε καποιον , θα τα κρατησω μεσα μου . Μπορει να τα ξεχασω , μπορει να ξεσπασω αλλου για αυτα που εγιναν αλλα το φοβαμαι. προχθες εγινε ενα σκηνικο με τη μανα μου, φωναζε αυτη , φωναζα και εγω και ηρθα σε ενα σημειο που αμα αφηνα ελευθερο τον εαυτο μου δεν θα ηξερα απο που να τον μαζεψω μετα.. Ηθελα να τα βγαλω τοσο πολυ απο μεσα μου αλλα δεν το εκανα κρατηθικα. Πηγα στο δωματιο μου, βουρκωσαν τα ματια μου , αρχισα να κλαιω και πεταξα μονο την καπνοθηκη μου στο τοιχο .. δεν ηθελα μεν αλλα ηταν το μονο πραγμα που θα πετουσα για να μην γινει καμοια σοβαρη ζημεια..
Οσο για την βαρεμαρα , πριν 2-3 χρονια την αποκτησα οταν οι φιλοι μου βγαιναν γιατι ειχαν λεφτα και εγω δεν ειχα κυριολεκτικα φραγκο και εμενα μεσα.. τοτε αρχισα να βαριεμαι πιο πολυ απο τωρα..