Ας μου εξηγήσει κάποιος απλά τι μου συμβαίνει ....
Καλημέρα σε όλα τα μέλη!!
Έχω ξαναμιλήσει σε προηγούμενα μηνύματα για τις διαταραχές μου. (ΙΨΔ , κατάθλιψη, με ψυχωσικά συμπτώματα) . Κάποιοι από εσάς, μου απαντήσετε κιόλας.
Τώρα, σχεδόν 1 μήνα μετά από τότε , αφού παρατήρησε κάποια παράξενα επάνω μου η ψυχολόγος μου και γενικά θεώρησε ότι για το χρονικό διάστημα (2 χρόνια) που βρίσκομαι σε θεραπεία και φαρμακευτική , τα αποτελέσματα δεν είναι τα "τόσο" επιθυμητά. Να μην τα πολυλογώ , ψιλιάστηκε πώς ενδέχεται , να έχω εκτός από την ΙΨΔ που ξεκίνησε από τα 13 μου , να έχω και Ψυχαναγκαστική διαταραχή προσωπικότητας. Ο επίσης καλός ψυχίατρος μου , μου έκανε τα ανάλογα test και κάποια επιπλέον για να σιγουρευτεί . ( είναι υπερβολικά ψείρας) Έτσι τώρα ξέρω ότι έχω και την διαταραχή και την προσωπικότητα (-5 χρονών διαμορφώνεται η προσωπικότητα όλων ) Είναι δύο διαφορετικά μεταξύ τους πεδία . Αυτό είναι που κάνει και πιο μακρά την θεραπεία μου ,αλλά και την τόση άκαμπτη και πάγια θέση μου σε θέματα καθημερινά , με αποτέλεσμα την μη προσαρμοστικότητα μου, στα καθημερινά.
Μπορείτε να μου πείτε την γνώμη σας, σε ότι αφορά των συνδυασμό και των δύο στο ίδιο άτομο . Εμπειρίες που ίσως έχετε /είχατε και γενικά , κάπως να με βάλετε πρακτικά , εμπειρικά στο κλίμα.
Ευχαριστώ!! :)