Εντονος φοβος μην παθω ψυχωση
Καλησπερα
αυτον τον καιρο η ιψδ με εχει κανει κομματια και εχει επιδεινωθει.Πριν 1,5 χρονο ειχα εντονο φοβο μηπως παθω ψυχωση η μηπως ειχα ηδη,πηγα σε ψυχολογο που κατα την γνωμη μου ειναι πολυ καλος και με διαβεβαιωσε
οτι δεν εχω ψυχωση και οτι εχω ιψδ και ουτε εχω φοβο να παθω και αλλες φορες που πηγαινα και ελεγα οτι φοβαμαι μην το παθω μου ελεγε πως δεν υπαρχει περιπτωση και οτι δεν εχω προδιαθεση και οτι αυτοι που το χουν δεν αναρωτηθηκαν και πιστευαν οτι ειναι ενταξει.Χθες σκεφτηκα κατι και αμεσως σημερα πριν λιγο αρχισα παλι να φοβαμαι μην παθω ψυχωση η μηπως εχω αρχισει να παθαινω και ειμαι τερμα αγχωμενος και δεν μπορω να ξεκολησω και ας ξερω μεσα μου οτι ειναι το αγχος μου δεν εχω ηρεμησει ακομα και εδω περα γραφω για να ανακουφιστω, δεν ξερω αν ειναι κριση πανικου αλλα εχω φρικαρει απο τον φοβο μου ελπιζω να ειναι και αυτο ιψδ και να πανε ολα καλα δεν ξερω πια.Επιπλεον λυστε μου μια απορια,αν καποιος σκεφτει κατι παρανοικο και το αναγνωρισει ως ετσι ειναι σημαδι ψυχωσης η επειδη ξερει οτι ειναι παραλογο δεν σημενει κατι?