Πριν λιγο εκαψα ενα μπουφαν απο την καφτρα του τσιγαρου και στεναχωρεθηκα πολυ γιατι εχω καψει και αλλα πραματα ετσι.Ενας τραγουδιστης ονοματης πυροβατης κι ολας(το χε η μοιρα του) πεθανε απο αυτον τροπο.Εσεις εχετε τετοιες εμπειριες?
Printable View
Πριν λιγο εκαψα ενα μπουφαν απο την καφτρα του τσιγαρου και στεναχωρεθηκα πολυ γιατι εχω καψει και αλλα πραματα ετσι.Ενας τραγουδιστης ονοματης πυροβατης κι ολας(το χε η μοιρα του) πεθανε απο αυτον τροπο.Εσεις εχετε τετοιες εμπειριες?
'Όχι δεν είχα τέτοιες εμπειρίες!
Γεια σου kalamore, μη στενοχωριέσαι για κανένα αντικείμενο, είναι όλα φθαρτά πράγματα και τίποτε παραπάνω χωρίς αξία ουσιαστική. Τον εαυτό σου μην καις εξωτερικά και εσωτερικά, αυτό έχει σημασία.
Kalamore , ευτυχως δεν καπνιζω !! ΒREATH , που ασχολεισαι με τα μυστηρια , η τελευταια προταση σου μου θυμισε το φαινομενο της ανθρωπινης αυταναφλεξης , το γνωριζεις ? δεν ξερω αν σενδιαφερουν αυτα τα πραματα .
Ενταξει breath , αφου δεν ασχολεισαι με τετοια , αστο , ας επανελθω κι εγω στον πλανητη Γη !!!
εχω πολλες εμπειριες απο καψιματα τις πιο πολλες απο τον καιρο που επινα ηρωινη απο την νταγκλα
Εγω ειμε μες στο αγχος και τρωω κι κστι κρισεις καιτα χω γαμισει την μσνσ
Και εγώ το έχω πάθει αυτό, και μάλιστα σε καινούργιο μπουφάν! Μου έφυγε η κάφτρα από το τσιγάρο λόγω άγχους. Τρέμουν τα χέρια.
Μην στεναχωριέσαι, δεν φταις εσύ. Το άγχος φταίει. Δεν είναι δικό σου το λάθος.
kalamore το είχε πάθει ο πατέρας μου χρόνια πριν. Εξαρτάται πως καίγεσαι. Ένα βράδυ γύρισε ο πατέρας μου πιωμένος στα τέρματα και έπεσε στο κρεβάτι με το τσιγάρο στα χέρια, τον πήρε ο ύπνος και άρχιζε να καίγεται το στρώμα. ευτυχώς που ήταν η μάνα μου δίπλα και τον έσωσε αλλιώς θα έβλεπε τα ραδίκια ανάποδα.. αλλα δεν νομίζω να μιλάς για τόσο τραβηγμένες καταστάσεις..