ηθελα τη γνωμη σας σε ενα οικογενιακο προβλημα
Καλησπερα παιδια κ παλι.... ειμαι 30 χρνων κ ο αδερφος μ ειναι 24 εχουμε 6 χρόνια διαφορα και ζουμε σε ενα χωριο μικρο, κλειστη κοινωνια, ανεργοι και οι δυο.. απο μικρα ζουμε σε μια οικογενια που ο πατερας μας ειναι δυσκολος ανθρωπος νευρικος και πολλες φορες πληγωνει με οσα λεει....και απο την αλλη οταν εχει κεφια ειναι πολυ αστειος ανοιχτος...κυκλοθυμικος με λιγα λογια. η μανα μ ειναι πολυ κλειστη, εχει μεγαλωσει σε περιβαλλον ιδιαιτερα δυσκολο η αδερφη της ειναι με ειδικες αναγκες κ ο πατερας αλκοολικος. Ο γαμος τους εγινε με το ζορι με προξενιο με αποτελεσμα αυτη η γυναικα να μην εχει ζησει τιποτα. το τροπο π παντρευτηκαν μ τον ειπε η ιδια ..για να μη τα πολυλογω ο τροπος ζωης τους ηταν πολυ κλειστος ωσπου αρχησανε να βγαινουν τελευταια ....το αποτελεσμα ηταν ο ανδρας απο την αλλο ζευγαρι(βγαινουν παρεα με ενα φιλικο ζευγαρι) να την ερωτευτει και εχουν καθημερινη επικοινωνια στο τηλεφωνο... το καταλαβαμε και εγω κ ο αδερφος μ κ ειναι αποδεδειγμενο πλεον...το θεμα ειναι οτι ο πατερας μ δεν εχει ιδεα...ο αδερφος μ ειναι πολυ πληγωμενος... μπορω μεχρι ενα σημειο να τη δικαιολογησω , στο οτι ισως δεν εχει εισπραξει αγαπη ποτε απο εναν ανθρωπο οπως ο μπαμπας μ π πλεον ουτε ερωτικα την ελκυει και φαινεται αυτο...ο μπαμπας δεν εχει παρει χαμπαρι, αυτη ομως το συνεχιζει μαλιστα μιλαει κ δυνατα κ εχουμε καταλαβει οτι παει να τον συναντησει κιολα.δεν ξερουμε πως να το χειριστουμε το θεμα εγω προτεινα στον αδερφο μ να τησ μιλησουμε ηρεμα ωστε να μη διαλυσουμε το σπιτι μας. 1.5 χρονο παει η κατασταση και εχουμε ακουσει κ πως μιλανε και οι δυο μας, διαφορετικες ωρες αλλα ειναι σιγουρο οτι ειναι αυτος..με αγχωνει πολυ η κατασταση απο τη μια την καταλαβαινω απο την αλλη σκεφτομαι Τον αδερφο μου π πληγωθηκε , αν ΤΟ μαθει ο μπαμπας μ θαγινει χαμος, ολα μαζι μεσα μ ενα χαος... και θελω να βρω μια αρμονικη λυση...δεν θελει πολυ να σπασει ο διαολος το ποδαρι π λενε , ωραια να μην ανακατευτουμαι στα μεταξυ τους, αλλα αν μαθευτει θα γινει χαμος και ο αδερφος μ εχει αασχημα νευρα αν κ μετα το μετανιωνει. Μπορει να μη εχουμε τισ πιο στοργικες σχεσεις με τους γονεις αλλα εγω δεν θελω να δω κανεναν να στεναωριεται...πειτε μ τη γνωμη σας οσοι θελετε