Originally Posted by
redwood
Καλησπερα ή καλημέρα σε όλους τους ταλαιπωρημένους σαν εμένα εδω μέσα... Για όσους δεν με ξέρετε ταλαιπωρούμε εδώ και χρόνια από ιδεοληψίες... Κάθε φορα και κάτι άλλο. Ξεκίνησα να πηγαίνω και σε ψυχολόγο συνδυαστικά με την αγωγή μου. Ο ψυχολόγος μου είπε οτι δεν είμαι ιδεοψυχαναγκαστηκός τύπος αλλά έχω ιδεοληψίες όταν είμαι υπερβολικά αγχομένη. Ναι συμφωνώ, και εγω πιστεύω οτι δεν έιμαι σε καμία περίπτωση τετοιος τύπος. Όμως και όλο αυτό που περνάω δεν έχει και μεγάλη διαφορα με το αν θα ήμουν. Το έχετε ξανακούσει αυτο; Το έχει πει και σε κανέναν άλλο έδω μέσα;
Δευτερον,,, από προχτές μου έχει μπει στο μυαλό οτι έχω δύσπνοια... Ομως ανασαίνω δεν έχω πρόβλημα. Καποιες φορές δεν μπορώ να πάρω βαθιά ανάσα αλλά νομίζω οτι είναι λογικό αν το κάνει καποιος 10 φορες το 5λεπτο. Νιώθω όμως ένα σφύξιμο στο λαιμό σαν να με πιάνει ένα χέρι... και μπαινουν βολιδα μέσα στο μυαλο μου οι σκεψεις... Εχω πάθει καρκίνο στον πευμωνα, έχω πρόβλημα στην καρδιά αν πάω στο γιατρό θα μου βρει κάτι θανατηφόρο... ζω τις τελευταίες μου μέρες. Και αφού προσπαθω να επιβληθώ στις παράλλογες σκέψεις μου απ την άλλη λέω και αν είναι πραγματικα συμπτώματα και καρι έχω και φτου και απ την αρχη...
Θα χαρω με τις απαντήσεις σας παντα μου δίνετε κουράγιο