Ολα μου πάνε σκατά στην ζωη μου.Ως Εδω Ημουν.
Καλησπερα σε ολους στο φορουμ.ειμαι ενας 30αρης με οικογενεια και με δυο υπεροχες κορες.Αυτο ήθελα παντα στην ζωη μου να φτιαξω μια οικογενεια, και την εφτιαξα αλλα μου κοπηκαν τα φτερά....
Η ζωή μου ξεκιναει ως εξης..η μητερα μου λοιπον ειχε χωρισει απο τον πατερα μου που ζουσαμε στον πειραια και ερωτευτικε και παντρευτικε εναν αλλον.Φυγαμε λοιπον με την μητερα μου και τον πατριο μου και πηγαμε στο νησι της μητερας μου.Ζουσαμε πολυ φτωχικα εκει..η μητερα μου δουλευε σερβιτορα ο πατριος μου ψαρρας.καταλαβαινετε.Ζηταγ α μια σοκολατα και μου την φερνανε μετα απο δυο μηνες,αυτο ειναι το λιγοτερο βεβαια.Δεν περασα καλα παιδικα χρονια (πολυ ξυλο απο τον πατριο μου)με αφηνανε μονο μου παρα πολλες ωρες στο σπιτι.ο πατριος φανταστητε εφευγε 5 ιωρα το πρωι και ερχοτανε την αλλη μερα,κ η μητερα μου εφευγε στις 2 το μεσημερι και ερχοτανε τα μεσανυχτα,εφτιχος απο κατω απο το σπιτι ητανε μια γιαγιακα οπου μου εδινε και ενα πιατο φαι.Φανταστιτε ενα παιδι μονο του σε ενα σπιτι..βεβαια ειχα μεγαλωσει με αρχες με ειχε η μητερα μου απο κοντα σε οτι κανω να το κανω σωστα.Ενα περιστατικο ειναι οτι οποτε συκονομουνα απο το κρεββατι να το εστρωνα,και εχω παντα καθαρο το δωματιο μου και τακτοποιημενο, και αλλα πολλα..Ειχαμε αλλαξει πολλα σπιτια και ειχα αλλαξει και πολλα σχολεια θυμαμε...Στα 10 μου λοιπον αποφασιζει η μητερα μου να αυτοκτονισει μπροστα μου και συγκεκριμενα να κρεμαστει, βεβαια την ειχα σωσει πολλες φορες οταν της ερχοτανε να κανει καποιες τρελες..αν θυμαμαι καλα ειχε παει στο μπαλκονι και ανεβαινε τα καγκελα για να πεσει, και εκει πηγα και την τραβιξα πισω,αλλο περιστατικο ηταν οταν ειχα μπει μεσα στην κουζινα και την προλαβα στο τσακ ηταν ετοιμη να σφαχτει στην κοιλία.για να μην σας τα πολυλογο, την ξεκρεμασα με σκαλα και μαχαιρι καλεσα ασθενοφορο και πειρα τηλεφωνο την γιαγια μου την μητερα της ...ερχοντε ολοι απο το σπιτι,κλαματα κακο γενικα ενας χαμος..μου λεει η γιαγια μου παρε τηλεφωνο τον πατερα σου στο πειραια να ερθει να σε παρει.τον περνω τηλέφωνο 11 ιωρα το βραδυ και του λεω τι εγινε οτι η μαμα πεθανε..Και ξεκιναει να ερθει να με παρει 6 ωρες ταξιδι απο πειραια.
Με βαζουνε για υπνο λοιπον και κατα της 5 με ξυπναει ο πατερας μου,
Να προσθεσω οτι ο πατερας μου ερχοτανε και με επερνε καλοκαιρι πασχα για 15 μερες και μετα με ξαναεφερνε ,δεν ειχε παντρευτει γιατι περιμενε την μητερα μου, του στοιχισε και εκεινου γιατι ειχανε μιλισει μια μερα πρην και της ειχε πει <σε περιμενω γυρνα πισω μαζη με το παιδι και τα ξεχναω ολα και συνεχιζουμε κτλ>.ακομα και τωρα μου ελεγε αμα δεν βρω μια σαν την μαρια δεν παντρευωμαι.
Λοιπον με ξυπνησε στις 5 το πρωι με τιλιξε με την κουβερτα και φυγαμε, δεν πειρα τιποτα ουτε ρουχα ουτε παιχνιδια τιποτα.το μονο που θυμαμαι σαν αναμνηση να κλαινε ολοι το σαλονι, ο πατριος μου να χτυπαει το κεφαλι του στον τοιχο..και πολλα αλλα...
Ηρθαμε στον πειραια λοιπον πηγεναμε συνεχεια σε ψιχολογους και οι δυο και ξεκιναει να με μεγαλωνει...Σαν πατερας λοιπον γιατι απο κεινει την στιγμη και μετα μπορουσα να δω και να κρινω τι ανθρωπος ηταν, σαν πατερας λοιπον δεν ηταν διπλα μου εκανε την ζωη του ειχε την δουλεια του επερνε πολλα λεφτα ηταν γυναικας οτι πουνε οι γυναικες τους παριχε τα παντα και εμενα με μεγωλονε η γιαγια μου, η μητερα του..ζουσαμε ολοι μαζη σε ενα σπιτι...εφτιχος που η μητερα μου μου ειχε μαθει πως να συντιρω τον εαυτο μου απο μικρο..ξεκινισα λοιπον να δουλευω απο τα 14 μου μαζη με το σχολειο μου, να βγαζω λεφτα γιατι απο χαρτζιλικι οποτε του ζηταγα μου ελεγε δεν ειχε οτι μου εδινε ο παππους και η γιαγια.Δουλευα ολα αυτα τα χρονια σε μεγαλες εταιριες επερνα καλα χρηματα ειμουνε κυριος του εαυτου μου εβγαλα διπλωμα πειρα αμαξι και ολα με τα δικα μου χρηματα δεν με βοηθισε πουθενα ο πατερας μου,σαν πατερας.στα 27 λοιπον ερχετε στην ζωη μου μια κοπελα ειχε ερθει απο πολυ πιο νωρις αλλα η κοπελα με εβλεπε παντα σαν φιλο...της ειχε παρει η μητερα της ενα σπιτι και αποφασιζουμε λοιπον να κανουμε το επομενο βημα στην ζωη μας να μεινουμε μαζη και οπως ερθουνε τα πραγματα(γενικα ειμαι τυπος που κανω τα παντα μεσα σε ενα σπιτι)μενουμε λοιπον μαζη παντρευομαστε πολιτικα, να προσθεσω οτι ο πατερας μου εκανε την ζωη του δεν τον ενιαζε το τι εκανα εγω ουτε το αν ειχα να φαω ι οχι.Παντα διπλα μας ηταν η πεθερα μου σε ολα..Τελος παντον μενει εγκυος η γυναικα μου. Με διοχνουνε απο την δουλεια μετα απο πολλα χρονια την ιδια μερα που γενουσε η γυναικα μου.Ο πατερας μου πουθενα, α ναι ειχε ερθει να δει την γυναικα μου και τα μωρα για 20 λεπτα..Και απο τοτε ξεκινανε τα προβληματα μας...δεν μπωρουσα να βρω πουθενα δουλεια,εστελνα και πηγενα παντου βιογραφικα παντου,εντομεταξη δεν ειχα συνιθισει να καθομαι και μου φενοτανε περιεργα βεβαια ειχα αναλαβει εγω εξολοκλιρου τα παιδια και το σπιτι γιατι η γυναικα μου δουλευε απο το πρωι μεχρι το απογευμα..η πεθερα μου ηταν παρων παντου οπου μας εβλεπε οτι δεν τα βγαζαμε περα μας βοηθαγε..Φανταστειτε οτι μας πειρε δευτερο σπιτι μεγαλητερο για να εχουν τα παιδια δικο τους δωματιοκαι να ερθει η πεθερα μου στο πριγουμενοωστα να μην εχει ανοικιο,η πεθερα μου δουλευε καθαριζε σπιτια φανταστιται..ΠΟΣΟ ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ...Ο πατερας μου δεν ειχε φερει ποτε τιποτα στα παιδια ποτε, ουτε ειχε βαλει ενα ευρο πουθενα, φανταστιτε οτι το κουστουμι του γαμου μου του θρισκευτικου το πειρε η πεθερα μου..βασικα δεν με ειχε παρει ποτε τηλεφωνο να μου πει τι κανουμε αν εχουμε βρε αδελφε γαλα για τα παιδια να τους δοσουμε... τελοσπαντον μετα απο 2 χρονια χτυπαει τον πατερα μου καρκινο και σε εξι μηνες πεθανε,και κλιρονομισα ολα τα χρει του και καποια λαθη που ειχα κανει εγω και του ειχα παρει καποια πραγματα στο ονομα μου και δεν τα πληρωνε.Συνεχεια ειναι διπλα μας η πεθερα μου και μας βοηθαει σε σημειο τοσο πολυ που ντρεπομαι.Πρην κανα μηνα λοιπον επιασα δουλεια μεσω voucher και τα χρηματα ειναι αγνωστο το ποτε θα μας τα δωσουνε.εφτιχος που δουλευει η γυναικα μου και τα βγαζουμε κουτσα στραβα περα..τα σκεφτομαι συνεχεια ολα αυτα ..και λεω γιατι γιατι να συμβαινουν..γιατι να μην εχω καποιον εγω να εχω και εγω ενα στιριγμα..με τους γονεις του πατερα μου και γενικα με το σοι εκεινο δεν εχω παρτιδες γιατι ουτε εκεινοι με ειχανε παρει ποτε τηλεφωνο να δουν τι κανω,και παντα γιαυτους ημουνα ενας ξενος αφου οταν τσακονομουνα με την γιαγια πολλες φορες μου ελεγε γιατι με πειρανε και οτι δεν επρεπε να με παρουνε..Εχω βεβαια καλες παρτιδες με το σοι της μητερας μου την γιαγια μου και τους θειους μου στο νησι βεβαια τα τελευταια 3 με 4 χρονια εχω καλες παρτιδες γιατι μου εβαζε λογια ο πατερας μου και γενικα δεν τους ηθελε.και οποτε με επερνε η γιαγια τηλεφωνο στο σπιτι το πατρικο μου η μητερα της μητερας μου..δεν με εδινε να της μιλισω της λεγε τα δικα του...ΝΙΩΘΩ ΤΟΣΟ ΜΟΝΟΣ.ΕΧΩ ΒΕΒΑΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ ΤΩΡΑ..ΑΛΛΑ