Καλησπερα σας κ παλι,ειμαι πολυ ενεργο μελος κ εχω πει αρκετες φορες πραγματα για μενα στο φορουμ εδωπερα,Ειμαστε σε πολυ κρισιμη περιοδο μαζι με το αγορι μου που ειμαστε μαζι απο αποσταση κοιταζουμε για δουλεια για να μενουμε μαζι κανουμε την οικογενεια μας κ να τονισω οτι θελω σαν τρελη ενα παιδι κ ολο αυτο το στρες με εχει καταβαλλει ομως το παλευω οσο μπορω μην μενα παιρνει απο κατω για να τα καταφερουμε,Εχω αρκετες φιλες απο αποσταση κ αυτον τον καιρο εκανα κ μια νεα φιλη που ειναι παντρεμενη κ μενει στην πολη μου η κοπελα αυτη μενα πηρε σημερα τηλεφωνο κ μου λεει οτι ειναι εγκυος παγωσα ζηλεψα πολυ γενικα ειναι μεγαλη πληγη για μενα αυτο το θεμα κ δεν μπορω να μαθαινω για αλλες οτι θα κανουν παιδι,εχω περασει πολλες ωρες απελπισιας κλαιγοντας για αυτο το θεμα,Τωρα το θεμα ειναι οτι η κοπελα ειναι εδωπερα ειναι κ λιγο αρρωστη αυτον τον καιρο κινδυνευει κ να αποβαλλει κιολας στην φαση που ειναι κ παροτι πνιγομαι κ απο οικογενειακα θεματα εχω καθηκον να της σταθω νομιζω κ της προτεινα να την βοηθησω το θεμα ειναι ο ψυχολογικος παραγοντας οτι μεσα μου νιωθω ρακος πως θα τα βγαλω περα με αυτο?Ανυπομονω για την γνωμη σας!