Παλευω με τους δαιμονες μου ακομα μια φορα..
Γεια σας. Ειμαι καινουριος στο φορουμ (38χρ) αν και το παρακολουθω εδω και καποια χρονια , τωρα ομως αποφασισα να γραφτω για να μοιραστω μαζι σας τις σκεψεις μου. Ολα αρχισαν το 2010 μετα απο μια ελευθερη πτωση απο λοιμωδη μονοπυρηνωση που ταλαιπωρισε πολυ . Πηρα την κατω βολτα . Πολλα ψυχωσωματικα νευρολογικης φυσεως κυριως . Αυπνια 1 , 5 μηνα τρομερο αγχος , μουδιασματα παντου κλπ . πηγα πολλες φορες σε νευρολογο αφου μου ειχε καρφωθει οτι ειχα ΣΚΠ . Αυτος το απεκλεισε κατηγορηματικα . Γυρισα ολους σχεδον τους γιατρους (μονο σε γυναικολογο δεν πηγα .. lol) Εκλαιγα καθε μερα ειχα τρομαξει με τον εαυτο μου , αφου ποτε στο παρελθον δεν ειχα τετοια σημεια . Ημουν ενας ανθρωπος γεματος ζωη , ορεξη,βολτες , κοινωνικοτιτα κλπ.. επισκεφτηκα ψυχιατρο στα Χανια και πηρα αγωγη με Entact 10mg . Ο πρωτος μηνας κολαση . Δεν μπορουσα να βγω απ το σπιτι να κανω τπτ , τρομερο αγχος και φοβος αξυριστος σαν τον ιερεα , ημουν ενα φαντασμα . Ουτε καν κοιμομουν . Μετα το μηνα σιγα σιγα αρχισα να βλεπω φως . Ολο και καλυτερα . Αρχισε ο υπνος , διαθεση καλυτερη , λιγοτερο αγχος κλπ . Να μην πολυλογογω εγινα ξανα κανονικος ανθρωπος . Ουτε καν το πιστευα . Ημουν στον πατο του πηγαδιου και δεν πιστευα ποτε πως θα ξαναβγω . Φοβιες,αγχη , ανυσηχιες εξαφανιστηκαν . Παραλληλα και με ψυχολογο για 1 χρονο που ομως ελαχιστα με βοηθησε . Συνεχισα την αγωγη 8 μηνες περιπου και μετα απο 1 χρονο περιπου παλι υποτροπη . Παλι στους νευρολογους παλι αρρωστοφοβια κλπ .. Λιγοτερο εντονη , ξαναρχισα το Entact σε ενα μηνα ημουν εντελως καλα . Το πηρα για 1 χρονο ακριβως . Και φτανουμε στο τωρα . Αρχισα παλι να υποτροπιαζω μετα απο 1 , 5 χρονο διακοπης . Ολα γυρισαν δριμυτερα . Επειδη μυριστικα την δουλεια ξεκινησα το Entact πριν 18 μερες ολοκληρο(τις πρωτες 4 μισο)με 2 , 3 xanax τη μερα των 0 , 25 . Ειχα αρκετες παρενεργειες γαστρεντερολογικες , αγχος , αναγουλες κλπ.. Αυριο εχω ραντεβου με την ψυχιατρο μου που την εμπιστευομαι και ειναι πολυ καλη . Βελτιωση δεν εχω δει ακομα . Εχω δει επιδεινωση με κλαματα , ανορεξια , εντονο αγχος και φοβια εχω χασει κιλα , δεν μπορω να φαω , δεν μπορω να βγω απ το σπιτι . Μονο που κοιμαμαι καλα , τπτ αλλο . Το πρωινο ξυπνημα ειναι μια κολαση . Ο εφιαλτης ειναι παλι εδω . Και ο φοβος για αρρωστιες . Θελω να ξαναζησω , θελω να κανω παλι ονειρα , θελω να γινω αυτος που ημουν παλι πριν , θελω να ξαναχαμογελασω , θελω την ζωη μου πισω . Εχω εναν καλο φιλο που με εχει στηριξει πολυ καθως και την αδερφη μου . Η καταθλιψη μου ειναι παλι εδω,κανω υπομονη , και ελπιζω στο χαπι και στον εαυτο μου να την νικησω παλι και να ξανασηκωθω . Το χαπι και ο εαυτος μου με εσωσαν 2 φορες , ελπιζω και τωρα . Ειμαι πολυ απελπισμενος .. Σας ευχαριστω που με ακουσατε..