Αγαπιομαστε αλλα χωρισαμε.. Δεν μπορω αλλο.. παρακαλω βοηθηστε
Είμαι 19 ετών είναι 18, πανεμορφη. Ήμασταν μαζί για 3 μήνες. Είναι η πρώτη φορά που και οι δύο είπαμε: «Σ 'αγαπώ» και πραγματικά το εννοούσαμε. Μου έχει πει ότι έχω κανει να αισθανθει πράγματα που δεν γνωριζε καν ότι υπήρχαν. Η σχέση μας είχε πραγματικά πολύ πάθος και ένταση .. συχνους τσακωμους .. αλλά πραγματικα αγαπιομασταν..Το προβλημα ειναι οτι μιλουσα με κοπελες που μου εστελναν και με γουσταραν (αληθεια για πλακα.. αγαπουσα την κοπελα μου) . Μου είπε πολλές φορές ότι την πονάει. μου έδωσε πολλές ευκαιρίες, αλλά συνέχισα. Πριν μια εβδομάδα ζήτησε να χωρίσουμε .. όλη την εβδομάδα προσπαθούσα να την πείσω. υπήρχαν μέρες που το καταφερα, αλλά την επόμενη μέρα επέμενε να χωρισουμε. συμφωνήσαμε να συναντηθούμε σπιτι της χθες επιτέλους να αποφασίσουμε τι θα κάνουμε. φοβάται ότι θα την πληγωσω ξανα, και πιστεύει ότι δδεν την αγαπω και νοιάζομαι γι 'αυτήν πλέον.. ΔΕν μπορούσα να την πεισω για άλλη μια ευκαιρία, έτσι συμφωνήσαμε να χωρίσουμε .. Ήμασταν χαλια στο κρεβατι της, εκλαιγε, ημασταν αγκαλια, φιλιομασταν, λέγαμε «Σ 'αγαπώ», γιατί ήταν η τελευταία φορά που ήμασταν μαζί. Ζήτησε να μείνουμε φίλοι γιατί δεν μπορεί να με χάσει απο τη ζωή της έτσι απλά .. εγώ αρνήθηκα γιατί δεν μπορώ να το κάνω αυτό. τη ρωτησα "αν ηξερες με καποιο τροπο οτι δε θα σε ξαναπληγωσω θα μου εδινες μια τελευται ευκαιρια;;" και ειπε "Ναι"..
Την αγαπώ παρα πολυ, οπως και αυτη, αλλά είναι πεπεισμένη ότι δεν μπορούμε να είμαστε μαζί. Ξέρω ότι έκανα σοβαρή μαλακ** και ήμουν μαλακ** .. Σας παρακαλώ, μην μου το πείτε το γνωρίζω ήδη. Ειμαι σιγουρος, (αφου την ειδα τοσο χαλια και καταλαβα), ότι αν μου έδινε μια τελευταία ευκαιρία θα αλλαζα, θα την σεβομουν και θα της συμπεριφερομουν οπως της αξιζει. Τι μπορω να κανω για να την ξανακερδισω;;; Να κοψω επαφη για λιγο καιρο; Να μεινω φιλος μαζι της; Να κοψω επαφη για ποσο;
Παιδιά παρακαλώ βοηθηστε. Ξέρω ότι τα γαμησ*, αλλα δεν μπορω να χασω κατι που αγαπω τοσο και με αγαπα. Παρακαλώ βοηθήστε ..