Καλησπερα σας,
Ενιωσα εντονα την αναγκη να σας γραψω διοτι αντιμετωπιζω εναν χωρισμο ο οποιος με ποναει οχι μονο ψυχολογικα αλλα και σωματικα. Η σχεση μου κρατησε σχεδον εναν χρονο, στην αρχη ολα ηταν πολυ καλα, επειδη ομως ημασταν μακρια, αποφασισα να μετακομισω στην πολη του γιατι για μενα ηταν πιο ευκολο. Στην αρχη εμενα σε δικο μου σπιτι, ομως λογω οικονομικων προβληματων το αφησα και αποφασισαμε να μεινουμε μαζι. Εγω ωστοσο παρεμενα ανεργη, με αποτελεσμα να εχω αρκετα νευρα και απογοητευση, να καθομαι ολη μερα σπιτι και να εχουμε πολλες προστριβες. Σκεφτηκα καποιες φορες να χωρισω γιατι με κουραζε πολυ η κατασταση εκει, ωστοσο καθε φορα που το εριχνα στο τραπεζι, στεναχωριομασταν παρα πολυ και το μετανοιωνα....αυτο εγινε 2-3 φορες ομως την ιδια κιολας μερα αλλαζα γνωμη. Αυτο βεβαια δεν του αρεσε καθολου, τον πληγωνε απ´οτι μου ελεγε, με αποτελεσμα να μου λεει οτι δε θα μπορεσει να αντεξει αλλη μια φορα το ιδιο πραγμα....Με το νεο ετος βεβαια ειχαμε παλι προστριβες, εφυγα για τις εκλογες στην πολη μου και συνεχιζαμε να μαλωνουμε για διαφορα θεματα....τοτε λοιπον μου πεταξε οτι δεν ειναι σιγουρος πια για τη σχεση μας....κι εκει τρελαθηκα....γυρισα πισω, του μιλησα, τον παρακαλεσα εν μερει να το σκεφτει καλυτερα και ηταν παλι τα πραγματα οκ....εναν μηνα μετα ομως μου ειπε παλι τα ιδια...και αποφασισαμε να γυρισω παλι στην πολη μου για να ηρεμησουμε....κι ενω προεκυψαν καποιες συνεντευξεις για δουλεια στην πολη που μεναμε, του ειπα οτι πρεπει να γυρισω πισω. Αυτος ομως ηθελε τον χρονο και τον χωρο του....και μου ειπε οτι ακομη και αν ερθω πισω, δεν ειναι σιγουρο αν θα ειμαστε μαζι...εκει τρελαθηκα....εκανα λοιπον μια συζητηση με τον πατερα μου και συμπερανα οτι αυτος ο ανθρωπος ποτε δε θα ειναι σιγουρος για μενα....οποτε πηρα την αποφαση και τον χωρισα. Απο τοτε ομως μου λειπει παρα πολυ, ποναω απιστευτα... Εντωμεταξυ επεστρεψα στην πολη μας για να παω στις συνεντευξεις και προσωρινα μενω σε σπιτι φιλης. Συναντηθηκαμε και μου ειπε οτι μ'αγαπαει ακομη αλλα πληγωθηκε παρα πολυ απο την αποφαση μου και δε γινεται απο τη μια μερα στην αλλη να ειναι τα πραγματα παλι καλα μεταξυ μας. Του ζητησα να τα ξαναβρουμε και δε το δεχτηκε, ομως μου ειπε οτι δεν το αποκλειει για το μελλον. Μου δινει ομως διφορουμενα μηνυματα. Ειπαμε να βρισκομαστε μια φορα την εβδομαδα, γιατι νιωθουμε και οι δυο οτι η σχεση δεν εχει κλεισει....ομως ουτε με φιλησε, ουτε εκανε την οποιαδηποτε κινηση, παρολο που νιωθω οτι με θελει ακομη.
Νιωθω στα χαμενα, τι να κανω; Να περιμενω; Να ελπιζω; Να τον αφησω στην ησυχια του; Τον αγαπαω τοσο πολυ και τις δυο φορες που βρεθηκαμε ενιωσα παρα πολυ χαρουμενη.