Γεια σας,
Το δικό μου θέμα εκτός του ότι μπορεί να είναι λίγο 'χαζό' είναι και λήξαν(μάλλον) Περισσότερο ήθελα να το μοιραστώ μαζί σας.
Έχει να κάνει με μια κοπέλα, 17.5(εγώ 23) που βρισκόμασταν για μερικούς μήνες αλλά οι δικοί της(Αρκετά προβληματική και υποκριτική οικογένεια, χωρισμένοι που απ τη μια έκαναν σαν τρελοί για την κόρη τους, την άλλη την παράταγαν στους 5 δρόμους για να ξενοπ***ανε ε΄δω κι εκεί.) Είχαν ενστάσεις. Επίσημα είχε να κάνει με την υποτιθέμενη "μεγάλη" διαφορά που είχαμε στην ηλικία αλλά ενδεχομένως τους είχαν ενοχλήσει και άλλα πράματα μιας και απ ότι είχα καταλάβει παρακολουθούσαν κάπως τα πάντα που έλεγε και έκανε η κοπέλα(κινητά νετ κλπ) Όπως και κάποιες φώτο που είχαμε ανταλλάξει(ούτε καν γυμνές) Σεξ δεν είχαμε κάνει καν, μόνο μερικά φιλιά.
Τον τελευταίο καιρό(κοντά 2+ μήνες) είχαμε σταματήσει να βρισκόμαστε καν, και απλά μιλάγαμε απ το νετ. Στο ξεκούδουνο και χωρίς να έχω κάποια επαφή μαζί του στο παρελθόν με παίρνει τηλέφωνο ο πατέρας της και μου λέει να σταματήσουμε κάθε επαφή που έχουμε ειτε στο τηλ ή νετ αλλιώς θα πάει στην αστυνομία(κλπες απειλές. Και να πείς πως είμαι και κανας περίεργος τύπος, σε σχολή του 18+ είμαι και γενικά είμαι τύπος που αρέσει στους μεγαλύτερους/γονείς να το πω έτσι και όχι και κανα Junkie)
Εγώ απλά αποφάσισα πως δεν αξίζει τον κόπο να μπλέξω με τέτοιους παλαβούς ανθρώπους και είπα οκ αφού αυτό θες θα γίνει έτσι, δε σας ξαναενοχλώ δε με ξαναενοχλήτε και τελος)
Οι απόψεις σας? Είχαν κάποια βάση οι απειλές του για το νομικό μέρος έστω η κούφια λόγια όπως φαντάζομαι?
Ευχαριστώ