Αναβολη στρατου λογω ψυχολογικης διαταραχης.
Καλησπερα,αυριο 11.3.15 ειναι η ημερα που πρεπει να καταταγω στο ναυτικο,συγκεκριμενα στου σκαραμπαγκα.Επειδη πασχω απο γενικευμενο αγχος-κλειστοφοβια,θελω να παρω αναβολη,η 3η γενικα αλλα η 1η για ψυχολογικους λογους.
Συγκεκριμενα σημερα αν και προσπαθησα να την παρω απο το φρουραρχειο(παντα με χαρτι ψυχολογου),αυτο με παρεμπεψε σε στρατιωτικο νοσοκομειο,το οποιο με την σειρα του με παρεμπεψε στο στρατοπεδο,(οι γιατροι στο ναυτικο νοσοκομειο ισχυριστηκαν οτι δεν μπορουν να μου δωσουν αναβολη παρα μονο θα την παρω αν παω εκει που ειναι να καταταγω).
Αποτελεσμα ολο αυτων ειναι εγω να μην ξερω ακριβως τι πρεπει να κανω,σιγουρα το φορουμ δεν αφορα στρατιωτικης φυσης θεματα αλλα οποιαδηποτε συμβουλη θα ηταν θεμιτη.
Λογο της διαταραχης μου δεν μπορω να μπω σε λεωφορειο ουτε ασανσερ,η διαδικασια που θα πρεπει να κανω στο στρατοπεδο ποια ειναι?Η ψυχικη μου υγεια ειναι ιδιαιτερα ευθραυστη και δεν μπορω ουτε να κατσω μια μερα μεσα ουτε να με βαλουν με το ζορι σε λεωφορειο,γενικα ειμαι σε ενα απολυτο αγχος μην ξερωντας τι ακριβως θα μου συμβει.
:eek: