πως να δεχτει καποιος βοηθεια ειδικου
ειμαι ολοκαινουριο μελος και θελω να παραθεσω την ιστορια μου με σκοπο την βοηθειας σας. ειμαι παντρεμενη με τον Β 6 χρονια και σε σχεση 11. Εχουμε 2 παιδια, 4 ετων και 10 μηνων. Ολα καλα στην σχεση μας, εκεινος δουλευε σε οικογενειακη επιχειρηση εγω σε εταιρεια. οικονομικα ειμασταν μια χαρα. εκεινος οξυθυμος και φωνακλας εγω υπομονετικη και λιγομιλητη. Ηξερα οτι ηταν εγωιστης αλλα οχι με εμενα. ποτε με εμενα μεχρι που γεννηθηκε το πρωτο μας παιδι. απο εκει και περα οολα αλλαξαν. το καταλαβαινα γιατι ειμασταν 2 διαφορετικοι ανθρωποι που επρεπε να παρουμε κοινες αποφασεις για το πιο σημαντικο πραγμα στην ζωη μας τον γιο μας. και οι δυο θελαμε το καλυτερο οποτε αρχισαμε να διαφωνουμε για μικροπραγματα. κατα την εγκυμοσυνη η επιχειρηση βαλτωνε ολο και πιο πολυ.εκεινος ψυχολογικα χαλια, τι θα κανω ειμαι αχρηστοςκλπκλπ εγω με περισσια υπομονη τον στηριζα. του ειπα οτι πρεπει να ειμαστε ευγνωμονες που εγω εχω δουλεια που καλυπτει 2 μισθους και μπορουμε να ζουμε ανετα. Ποτε μεχρι τωρα που ειναι 1 χρονο σπιτι δεν τον εχω μειωσει και προσπαθω να καλυπτω τα παντα μονη μου. εκει νομιζω οτι εκανα και το μεγαλο λαθος. πηρα ολες τις ευθυνες πανω μου, ειτε αυτο λεγεται βγαζω λεφτα,πληρωνω λογαριασμους, εχω τα παντα υπο το ελεγχο μου. Εκεινος βολευτηκε, απο το οτι ενιωθε αγχος,αχρηστος πηγε στο αλλο ακρο του βολεμενου. Δεν ψαχνει για δουλεια, η οικογενεια του εχει οικονομικα σοβαρα προβληματα που εννοειται καλυπτω εγω, συνεχεια ειναι αρρωστος, κουρασμενος, δεν πολυ μιλαει με τους φιλους του, δεν βγαινει ευκολα βολτα γιατι θα τον κουρασουν τα παιδια, τρωει πολυ και ολο βλακειες. κερασακι στην τουρτα πριν απο 2 μηνες πεθανε ο πατερας του. εννοειται πιο πολλες ευθυνες για εμενα αφου συντηρω αλλο ενα σπιτι, η μαμα του δεν εχει συνταξη. εγω πλεον νιωθω χορηγος και μονο τπτ αλλο..νιωθω οτι εκμεταλλευεται την υπομονη μου. δεν δεχεται να παμε σε συμβουλο γαμου και επισης θεωρει οτι εγω ειμαι τρελη οταν του λεω να παει σε ψυχολογο.
Συγνωμη για το μεγαλο ποστ προσπαθω να σας δωσω σφαιρικη εικονα της καταστασης. το ερωτημα μου ειναι πως θα τον κανω να δει την κατασταση αυτη χωρις εγωισμο? πως να τον κανω να δεχτει να παμε σε ψυχολογο γιατι αρνουμαι να πιστεψω οτι παντρευτηκα αυτον τον ανθρωπο. Θελω τον αντρα μου πισω αλλα δεν ξερω πως να το κανω...