Καλησπερα σας κ παλι!ειναι ενα θεμα που μενα προβληματιζει αρκετα,Ενω γενικα γνωριζω τι θελω στην ζωη μου δηλαδη μαζι με το αγορι μου κανουμε οικογενεια κ εχω λιγες κ καλες φιλες ειναι αρκετες φορες που σκεφτομαι δεν γνωριζω ποια ειμαι ακριβως μιας κ μεγαλωσα μεσα στις ακροτητες,Εννοω οτι η μητερα μου κ ο πατερας μου ηταν δυο εκ διαμετρου διαφορετικοι ανθρωποι δεν ταιριαζαν καθολου στο παραμικρο ο γαμος τους δεν ηταν ευτιχισμενος κ συνεπως μεγαλωσα μεσα σε ιδιαιτερα ακραιες συμπεριφορες,Η μητερα μου ειναι στοργικη ανεκτικη υπερπροστατευτικη διαλακτικη κ λιγο αδυναμος χαρακτηρας με αδυναμια στην λογοτεχνια την ποιηση ενω ο πατερας μου που δεν ζει τωρα ηταν τρομερα πεισματαρης μονοπλευρος αδιαλλακτος με αδυναμια στις αγροτικες δουλειες κ στην φυση απροσιτος κ πολυ αυστηρος,ολο αυτο μου δημιουργησε μια συγχυση σαν παιδι κολλησα στην μητερα μου απομακρυνθηκα απο τον πατερα μου,επισης να τονισω οτι κ το σοι της μητερας μου με καλομαθαινε ενω το σοι του πατερα μου δεν ενδιαφεροταν για μενα,μου λενε οτι καθε ακροτητα στην ζωη ειναι κακη κ πρεπει να αποφευγεται ομως στην ζωη μου εχω ζησει μεσα σε αυτο το κλιμα κ σε πολλα πραγματα ακολουθω τα ακρα ειτε θελω κατι παρα πολυ κ επιμενω ειτε το απορριπτω με πεισμα,Αυτο που ειναι καλο ειναι παντως οτι εχω συνηθισει κ να μου φερονται καλα κ ασκημα κ γιαυτο δεν μου κανει κατι εντυπωση δεν ειμαι ουτε υπερβολικα κακομαθημενη ουτε ομως μου αρεσουν οι απροσιτοι ανθρωποι κ ναι μαλλον σε αυτο εχω πετυχει την μεση λυση ομως σε παρα πολλα πραγματα ακολουθω τα ακρα ποια η γνωμη σας για τα ακρα?