Δεν με ενθουσιάζει τίποτα
Καλησπέρα παιδιά καταρχάς να πω ότι δεν ήμουν σίγουρος για το που να βάλω το θέμα και το γράφω εδώ.Τώρα αν είναι σε λάθος σημείο ας το μετακινήσουν οι υπεύθυνοι και ζητάω συγγνώμη προκαταβολικά για ότι πρόβλημα δημιούργησα.
Τώρα όσο αναφορά το θέμα όπως λέω και στον τίτλο τίποτα δε με ενθουσιάζει.Είμαι 20 χρονών και βαριέμαι να κάνω το οτιδήποτε.Πλέον δε με ενθουσιάζει τίποτα αρχίζω την ημέρα μου με δημιουργικότητα και λέω σήμερα θα αλλάξω ψυχολογία θα βρω λύση αλλά τελικά πάλι τα ίδια καταλήγω να κάνω και πάλι στο ίδιο σημείο βρίσκομαι.Κάθομαι στον υπολογιστή τον περισσότερο ελεύθερο χρόνο μου και την υπόλοιπη μέρα είτε είμαι στη σχολή μου για μάθημα που ουσιαστικά έτσι ξεφεύγω από την ρουτίνα για λίγο τουλάχιστον μέχρι να καταλάβω ότι και εκεί δεν βρίσκω κάτι που να με ενδιαφέρει.Και δε ξέρω τι να κάνω.Τώρα είμαι σε μια σχολή που ούτε αυτή με γεμίζει καθόλου όπως είπα και προηγουμένως και αναρωτιέμαι τι θα γίνει αν ή όταν τελειώσω και δουλέψω κάπου.Θέλοντας και μη θα πηγαίνω και δε ξέρω πως θα το ζήσω αυτό και τι θα κάνω τότε.
Έχω επισκεφτεί τον ψυχολόγο που έχει η σχολή 2 φορές και μου λέει ότι δεν έχω κάτι απλά όλα στο μυαλό μου είναι και πρέπει σιγά σιγά να αρχίσω να κάνω δραστηριότητες που θα με ενδιέφεραν για να μου ανέβει η διάθεση ξανά και να βρω την όρεξή μου.