Τα παρατησα και ηρεμησα... ηρεμησα ομως ή αλλη μια αυταπατη;;;;
Αγοροφοβια σε βαρεθηκα.
σταματησα να προσπαθω.
πλεον βγαινω μονο με ατομα με τα οποια αισθανομαι ασφαλεια -οι αγοροφοβικοι για οσους δεν ξερουν καλα το θεμα εχουν συγκεκριμενα ατομα που εμπιστευονται. οχι με την κλασικη εννοια της εμπιστοσυνης ακριβως. απλως μαζι τους νιωθουν ασφαλεις και δεν αγχωνονται-.
κι αν αυτα τα ατομα για καποιο λογο δεν μπορουν να ειναι μαζι μου εξω εκεινη την ωρα τοτε δεν βγαινω.
κι οταν εχω υποχρεωσεις που πρεπει οπωσδηποτε να παω, τοτε πηγαινω. πλεον δεν φοβαμαι τα συμπτωμα. μπορω ανετα να βγω εξω αν πρεπει.
αλλα σταματησα να προσπαθω για απλους καφεδες, παρτυ, μπυρες κλπ.
δεν νιωθω στεναχωρια γι αυτο.
ανεκαθεν ημουν εσωστρεφες ατομο..
και δεν νιωθω μονη. εχω ανθρωπους στην ζωη μου. μετρημενοι στα δαχτυλα του ενος χεριου βεβαια, αλλα πολυτιμοι. κι αυτο μου ειναι υπερ αρκετο.
δεν επιθυμουσα ποτε να εχω τον τεραστιο κοινωνικο κυκλο. δεν ειμαι ντροπαλη, απλως κουραζομαι ευκολα οταν βρισκομαι με πολλα ατομα.
οποτε ποιο το νοημα να βγαινω για να απευαισθητοποιηθω? αφου ετσι οπως τωρα ειμαι καλα.
Ειμαι ομως?
τελικα ειμαι εσωστερφες ατομο ή ειναι κι αυτο αλλη μια πλανη της ψυχης η οποια κουραστηκε τοσο καιρο να φοβαται και να αγχωνεται κι αποφασισε να τα παρατησει για να βρει την ηρεμια της?