καλησπερα σε ολους σας! μπορει καποιος να με βοηθησει σε εναν προβληματισμο μου? μπορει καποιος να αλλαξει εναν χειριστικο συντροφο? μπορει να διορθωσει καπως αυτη την κατασταση ή ειναι χαμενη καθε προσπαθεια?
Printable View
καλησπερα σε ολους σας! μπορει καποιος να με βοηθησει σε εναν προβληματισμο μου? μπορει καποιος να αλλαξει εναν χειριστικο συντροφο? μπορει να διορθωσει καπως αυτη την κατασταση ή ειναι χαμενη καθε προσπαθεια?
Αναλογως. Εσυ τι παραπονο εχεις? πχ ζηλευει αμα μιλας με αλλα αγορια?
τα παντα ζηλευει! ειναι ο κλασικος τυπος του χειριστικου ατομου σε ολα...μπορει να τον ενοχλησει το παραμικρο και να ξεκινησει ενας τεραστιος καυγας που με οποιον τροπο και να προσπαθησω να τον αντιμετωπισω ,δεν θα βγαλω ακρη καμια!
Για πες ενα παραδειγμα να καταλαβω καλυτερα.
η φιλη μου που ειναι ξενη...καποια αναρτηση στο fb,η σκεψη οτι μπορει να μιλαω για προβληματα μου με κοινους μας γνωστους,το να παω για καφε χωρις αυτον...τα παντα!
Μαζι μενετε?
εδω και λιγο καιρο ναι
ειναι ενας δυσκολος ανθρωπος γενικα...ταλαιπωριμενος και πληγωμενος αλλα με καμια προθεση προφανως να αλλαξει τον εαυτο του και να τον απαλλαξει απο παλιες πληγες
Μηπως εχει περασει δυσκολα παιδικα χρονια? με τους γονεις του τι γινεται?
δυσκολα παιδικα χρονια ναι...στην αρχη της σχεσης ηταν σχεδον αδιαφορος...απο οταν αρχισε να δενεται περισσοτερο, αρχισε και αυτη η συμπεριφορα να γινεται πιο εντονη. διαβασα σχετικα αρθα για τους χειριστικους ανθρωπους και ειναι σαν να βλεπω αυτον σε ολα τα χαρακτηριστικα...αλλα δεν διαβασα πουθενα αν μπορει να αλλαξει με καποιον τροπο ολο αυτο
Σιγουρα παντως ενδιαφερεται για σενα και σε βλεπει σοβαρα. Απλως λιγο ξεφυγε σε καποιες υπερβολες. Κατι μπορει να γινει ομως.
αν δεν τον ηθελα,δεν θα προσπαθουσα τοσο. δεν βλεπει οτι εχει προβλημα αυτος...παντα εγω θεωρει οτι εχουν προβλημα,οτι δεν τον καταλαβαινω,οτι δεν μπαινω στο μυαλο του,οτι λεει ότι λεει για να με προφυλαξει απο λαθος βηματα που κανω... και μια φορα που τολμισα να πω οτι χρειαζεται βοηθεια για να απαλλαγει απο παλιους εφιαλτες,με κατηγορει ακομα οτι του ειπα οτι ειναι τρελος και θελει ψυχιατρο