Είμαι ένα λάθος της φύσης
Καλησπέρα σας,
Δεν ασχολιόμουν με το φόρουμ καιρό τώρα αλλά είπα να γράψω το θέμα μου μιας και είμαι σε δύσκολη θέση. Έχω κάποια ψυχολογικά προβλήματα όπως ότι με ενοχλούν κάποιοι ήχοι, κινήσεις των άλλων ανθρώπων και έχω ψυχαναγκασμούς με το σώμα μου, κανω κινήσεις επαναλαμβανόμενες και συμμετρικές. Όλα αυτά όμως δεν είναι το κυρίως θέμα μου. Το μεγάλο πρόβλημα είναι ότι βαριέμαι τα πάντα και δε με ικανοποιεί τίποτα. Παλιότερα ήμουν κάπως καλύτερα αλλά όσο πάει και χειροτερεύει. Πάσχω από οξεία τεμπελίτιδα!
Το μόνο που μου αρέσει είναι να κάθομαι στο κρεβάτι ξαπλωμένος. Βαριέμαι και δυσκολεύομαι να κάνω οποιαδήποτε άλλη δραστηριότητα. Με την πίεση των γονιών μου κάνω κάτι πράγματα αλλά τα κάνω με το ζόρι καθώς τα κάνω σκέφτομαι συνεχώς τι ωραία που θα ήταν να ήμουν ξαπλωμένος. Το πρόβλημα είναι κυρίως στο θέμα της δουλειάς, νιώθω ότι δε θα μπορέσω ούτε μία ώρα αλλά οι δουλειές απαιτούν οχτάωρο, οπότε ανησυχώ για το τι θα κάνω στο μέλλον, δε πρέπει κάποτε να δουλέψω? Επίσης, έχω πρόβλημα συγκέντρωσης και δε μπορώ να είμαι συγκεντρωμένος για ώρα σε κάτι. Δεν περιμένω να μου βρείτε κάποια λύση, πιστέυω ότι δε φταίει τόσο η κατάθλιψη όσο ότι απλά έτσι είναι η φύση μου, αλλά θα μου άρεσε να κάνετε ένα σχόλιο για να πείτε τη γνώμη σας ή αν έχετε ξανακούσει περίπτωση τόσο κλασικού τεμπέλη. Ευχαριστώ.