αγχος..νομιζω οτι χανω τον εαυτο μου
Γεια σας παιδια ειμαι καινουρια στο forum και δεν ξερω να το χρησιμοποιω καλα.Αποφασισα να γραψω εδω γιατι νομιζω οτι κανεις δεν με καταλαβαινει.Λοιπον εδω και 3 χρονια τα πραγματα εχουν αλλαξει αρκετα στην ζωη μου.Μετα απο ενα οικογενειακο προβλημα η αδερφη μου(ειναι ενα χρονο μεγαλυτερη) αρχισε να μην ειναι καλα την πηγαμε σε ψυχολογο ο οποιος της ειπε οτι εχει καταθλιψη και οτι συναισθηματικα δεν εχει μεγαλωσει λογου του φοβου της.Τα πραγματα στο σπιτι εγινα πιο δυσκολα καθως η αδερφη κλαει πολλες φορες και η μητερα μου δεν ξερει πως αλλιως να την βοηθησει.Εμενα ολο αυτο δεν με επηρεαζε γιατι ημουν παντα θετικος και αισιοδοξος ανθρωπος και προσπαθουσα με καθε τροπο να τηβν βοηθησω ομως φετος σαν να αλλαξαν τα πραγματα.Απο τοτε που ξεκινησα την σχολη αισθανομαι σαν να εχω χασει τον εαυτο μου,αγχονομαι για μικρα πραγματα και στεναχωριεμαι πολυ ευκολα.Δεν κανω παρεα με τα παιδια της ταξης μου μονο με τα αλλα τμηματα και γενικα αισθανομαι οτι πνιγομαι στην σχολη και πως ολο αυτο δεν μου ταιριαζει.Παντα ημουν χαρουμενος και αισιοδοξος ανθρωπος αλλα τωρα με το ζορι γελαω και παρατηρω τον εαυτο μου να μην βρισκει ενδιαφερον σε αλλα πραγματα που παλια αγαπουσα να κανω.Φοβαμαι οτι παθαινω καταθλιψη...δεν ξερω τι να κανω