-
poiothta ypnou kai alla
tha hthela na rothso pos einai o ypnos sas meta thn psyxosh an exei allaxei emena exei allaxei palia koimomoun san touvlo kai to proi den xypnousa ama den epina kafe kai tora koimamai kana exaoro spasto kai ayto xypnao endiamesa kai otan xypnao kai einai san na mhn koimhthka parolo pou perno etiapin.kai kati akoma an symvainei kai se allous mou exei koph h proinh h ourhsh
-
Τωρα που μειωσα τηνδοση δεν κοιμαμαι βαθια και αν ανοιξει π.χ το ματι στις 6.30 και εχω κοιμηθει 12.00 δυσκολα να ξανακοιμηθω ποτε ομως δεν κοιμομουνα βαρια εγω εχω 4 χρονια ευκοιλια με ελαχιστες μερες τον χρονο να ειναι κανονικα επισης σφιγγω τα σαγονια μου σαν να εχω παρει εξταση και αυτο απο την μειωση.
-
Καλησπερα σου μελος εγω με την καταθλιψη ζοριστηκα πολυ μεγαλα σκαμπανεβασματα στον υπνο ποτε κοιμομουν ασταματητα κ ποτε δεν εκλεινα ματι τωρα που ειμαι πολυ καλυτερα ζοριζομαι να σηκωνομαι το πρωι ομως ειμαι τις περισσοτερες φορες καλα
-
Πλέον δεν έχω ενέργεια και κοιμάμαι κατα 12:00.Παλιότερα ξενυχτούσα περισσότερο.Κλείνω 12ωρο ύπνου κ θα ήθελα να ξυπνάω πιο νωρίς ώστε να κάνω πράγματα το πρωί.Πιστεύω θα βελτιωθούν τα επίπεδα ενέργειάς μου καθώς τώρα ξυπνάω κ είμαι σαν αποβλακωμένος.
-
παλια δε μπορουσα καθολου να κοιμηθω
τωρα κλεινω δεκαωρο