Originally Posted by
Dying
Τον ιουνιο κλεινουν 3 χρονια απο τον χαμο του αδερφου μου κ τον Απριλιο δυο χρονια απο το χαμο του μπαμπα μου.. Περασα δυσκολα, αβασταχτα κ τις περισσοτερες φορες ανυποφορα. Με κενο μνημης 4 μηνων απο την ημερα της κηδειας του αδερφου μου. Υπηρξε μια σχεση καταλυτης που με βοηθησε καθολη αυτη τη διαρκεια να μην παραιτηθω...(αρχιστε να μετρατε συμπτωματα) γιατι η σχεση αυτη μ ειχε βαλει σε μια φαση τελειομανιας και εμμονων(εξαντλητικες διαιτες, πλαστικες κ.τ.λ) ηταν "κινητρο" ομως, απασχολουσε ο μυαλο μου απο τ αλλα κ ημουν ενταξει με αυτο. Εννοειται πως η σχεση αυτη κατερρευσε και ηταν το κερασακι στην τουρτα. Δεν ειχα τιποτα... μονο μια μανουλα να προσπαθω να στηριζω η οποια ηταν "τελειωμενη" θρηνοντας το χαμο του αδερφου μου (κυριως), εχοντας φυσικα βαρια καταθλιψη κ ολα αυτα τα ομορφα. Επαθα μια κριση,να με συγχωρειτε αλλα δε θυμαμαι πως την ονομασε ο ψυχιατρος, ο οποιος προτεινε τον εγκλεισμο μου σε κλινικη για να μην κανω κακο στον εαυτο μου. Διεγνωσε διπολικη διαταραχη και μανιοκαταθλιψη με αυτοκτονικες τασεις (οσο μπορω να θυμηθω). Με φορτωσε με ladose, xanax και καποιους σταθεροποιητες κ αφου πηραν οι δικοι μου την ευθυνη της επιτηρησης μου πηγα σπιτι μου. Τα χαπια το μονο που μου προσφεραν ηταν κοινωνικοτητα (η οποια ειχα ξεχασει τι ειναι) τρεμουλο στα χερια και επανεμφανιση της τελειομανιας μου (πλεον για εκδικηση). Περνουσε ο καιρος, οπως κ να γινομουν παντα κατι μου εφταιγε, δεν μπορουσα να συμβιβαστω με τον εαυτο μου... (πιστευω παραυτα πως η ριζα για αυτο ηταν, υποσυνειδητα παντα,να κραταω απασχολημενο το μυαλο μου).Πριν 9 μηνες ξεκινησα μια νεα σχεση μ ενα ατομο που πηρε μακρια τις εμμονες κ την τελειομανεια αφου δεν μπορουσε να ειναι πιο ξεκαθαρο/ -ος οτι θελει αυτο που ειμαι οπως κι αν ειμαι. Αυτο ηταν.. Κουραστηκα, βαρεθηκα .. αρχισα να παραιτουμαι παλι.. με την αντικοινωνικοτητα σιγα σιγα να "βρισκει παλι τα πατηματα της", με εξτρα κιλα κ.τ.λ. Το παιδι λειπει για λιγο καιρο... προσπαθει με καθε τροπο να διατηρησει αυτο που εχουμε. Εγω ομως πλεον νιωθω ανικανη να νιωσω οτιδηποτε, προσποιουμαι οτι μου λειπει, προσποιουμαι οτι ειμαι καλα για να με βλεπει η μαμα μου (που μετα τον χαμο του αδερφου μου εχει γινει υπερπροστατευτικη), πιεζομαι να πηγαινω στη δουλεια, να συναναστρεφομαι με ανθρωπους. Δεν απανταω στα τηλεφωνα των φιλων(τα οποια ολο κ λιγοστευουν) εχω κλειστει σπιτι κ βλεπω ολημερης σειρες (με την παραμικρη υποψια δραματος σε καποια σκηνη.. να τρεχουν κατευθειαν τα ματια μου- καποτε κοροιδευα ατομα που συγκινουνται με ταινιες/σειρες). Προσπαθω να βρω ενα κινητρο, ενα σκοπο να σταθω στα ποδια μου, να χαρω λιγο, ματαια..Δεν με γεμιζει τιποτα και αυτο το "αδεια" ειναι απιστευτα βασανιστικο. Κ πειτε μου τωρα.. ποιο threαd ειναι για μενα;;; Διπολικη; καταθλιψη; πενθος;; εμμονικη;;; Τι;;;