λογω σπουδων,μπορω μετα τις 3 αλλα σε μερικα νοσοκομεια που εχω παρει τηλ μου λενε οτι το ψυχιατρικο τμημα λειτουργει πρωινες ωρες.ξερει κανενας καποιο νοσοκομειο η κλινικη που να εχει και καποιες μερες απογευμα?
λογω σπουδων,μπορω μετα τις 3 αλλα σε μερικα νοσοκομεια που εχω παρει τηλ μου λενε οτι το ψυχιατρικο τμημα λειτουργει πρωινες ωρες.ξερει κανενας καποιο νοσοκομειο η κλινικη που να εχει και καποιες μερες απογευμα?
@βαλ εχουν αλλα απογευμα δεν ειναι δωρεαν
οταν λες δεν ειναι δωρεαν ποσο πληρωνεις?γιατι στα νοσοκομεια πληρωνεις ενα συμβολικο ποσο των 5 ευρω
οχι στο παπαγεωργιου ας πουμε ειναι 5 τα πρωινα και 60 τα απογ
μα καλα γιατι ετσι?δεν ξερουν οτι οι περισσοτεροι εχουν υποχρεωσεις το πρωι πχ εγω σπουδαζω.και 5 με 60 ειναι τεραστια διαφορα..
απο ψυχιατρικες πτερυγες δημοσιων νοσοκομειων μην περιμενεις και πολλα παντως..
περισσοτερο δλδ θα στηριχτεις σε φαρμακευτικη αγωγη απο καποιον ψυχιατρο παρα σε σωστη ψυχοθεραπεια...
ο κοσμος ειναι πολυς, η ελλαδα δεν εχει δομεις και ειδικα σε οτι αφορα τα ψυχικα θεματα, οποτε σε ξεπετανε γρηγορα...
μπορείς να πας στα επειγοντα δωρεάν
για ποια πόλη μιλάς;
στα επειγοντα μπορει να σε νοσηλευσουν..
ναι παντου στα απογευματινα πληρωνεις
Θα σε νοσηλευσουν αν χρειάζεσαι νοσηλεία,δεν σε κρατάνε αν δεν χρειάζεσαι ή αν δεν υπάρχει εισαγγελική εντολή.Σε όλες τις πόλεις που υπάρχουν νοσοκομεία να εφημερεύουν.
ναι αλλα στα επειγοντα πας μια φορα δε σ δινουν ραντεβου
Θα του δώσουν τουλάχιστον θεραπεία,θα βγει διάγνωση
Κεντρο ψυχικης υγειας αναλογα ετσι κ υπαρχει στην περιοχη σου τοτε μπορεις κλεινεις ραντεβου δωρεαν
@μυσπ καλη η ιδεα σου αλλα τα κψυ εχουν τεραστιες λιστες αναμονης.. οποτε αν δεν ειναι επειγον ας κανει αιτηση