Originally Posted by
lawer
καλησπερα παιδια και πραγματικα συγχαρητηρια για το κουραγιο σας! εσεις ειστε οι πραγματικοι ηρωες της ζωης που αντεχετε και παλευετε το προβλημα σας!μπραβο! θα ηθελα να κανω μια ερωτηση φιλοι μου να μου πειτε τη γνωμη σας..παραθετω λιγο το ιστορικο μου..ολα ξεκινησαν κοντα στα 16..αρχισα να εχω πολλες ψυχαναγκαστικες σκεψεις..ελεγχο κουζινας,θερμοσιφωνα..φοβο� � με τα μαχαιρια,ασχημες σκεψεις για τα θεια,ενοχικοτητα,! τεσπα ολα τα χαρακτηριστικα της ιδψ!δεν ειχα πει σε κανεναν τιποτα γιατι ντρεπομουν απιστευτα..αν και υπεφερα!περασα στη νομικη και η κατασταση δεν καλυτερευε ωσπου ενα βραδυ επαθα την λεγομενη αποπροσωποποιηση! κοιταξα τον εαυτο μου στον καθρεφτη και δεν τον αναγνωριζα! φοβηθηκα και δεν αντεξα! μιλησα στους γονεις μου και επισκεφτηκαμε ενα ψυχιατρο( καθ.πανεπιστημιου)! δεν μου εκανε ακριβως διαγνωση απλως μου ανεφερε κατι για ψυχαναγκασμουα και μου ειπε να μη φοβαμαι τιποτα! ειναι απο το αγχος και θα φυγει! μου δωσε ζολοφτ και εγινα καλα! ολα αποτελουσαν παρελθον!τελειωσα τη σχολη μου μπηκα φανταρος(σε λιγο απολυομαι) και ημουνμια χαρα χωρις να διακοψω καθολου την αγωγη! δηλαδη απο τα 20 που τον επισκεφτηκα πρωτη φορα και μου γραψε ζολοφτ μεχρι τα 26 που ειμαι τωρα ημουν μια χαρα..ωσπου ξαφνικα πριν τρεις μηνες με ξαναπιασε αποπροσωποποιηση και εμμονες του τυπου ποιος ειμαι τι ειμαι κτλ τι ειναι εγω κ αλλα υπαρξιακα και φοβος μην παθω ψυχωση! οτι το χανω κ αλλα! μου αυξησε τη δοση και εγινα καλτερα αλλα δεν μπορω να πω οτι βελτιωθηκα σημαντικα! ειναι λες και τα φαρμακα πλεον δεν με πιανουν! τι λετε; τι μπορει να εχω;