Μόλις τώρα έγινα μέλος εδώ. Χρειάζομαι πραγματικά τη βοήθεια σας. Αν έχετε το χρόνο και την καλοσύνη παρακαλώ διαβάστε το και βοηθήστε με. Είμαι με ένα αγόρι εδώ και 4 χρόνια. Η μητέρα μου το γνωρίζει, ο πατέρας μου όμως όχι, είναι πολύ αυστηρός και δεν θα το πάρει τόσο καλά όταν το μάθει, γι' αυτό και γω διστάζω και φοβάμαι να το μάθει. Πρίν απο λίγες μέρες πήγα με το αγόρι μου μια βόλτα και ξαφνικά εμφανίστηκε μπροστά μας ο ξάδερφος μου, ο οποίος ποτέ δεν έμαθε για την σχέση μου αφού δεν μιλήσαμε ποτέ για αυτά τα θέματα μεταξύ μας. Μας είδε, με χαιρέτησε και έφυγε. Εγώ ένιωσα πολύ αμήχανα, άρχισα αμέσως να κλέω επειδή ένιωσα άσχημα, εκείνος είχε άλλη εντύπωση για μένα, και όταν με είδε με το αγόρι μου ξαφνιάστηκε. Την επόμενη μέρα ήρθε ο ξάδερφος μου για φαγητό στο σπίτι. Σχεδόν δεν μου μίλησε καθόλου, ήταν ψυχρός και δεν κοίταζε τον πατέρα μου στα μάτια. Έφυγε πολύ γρήγορα ενώ παλιά δεν το συνήθιζε. Απο εκείνη την μέρα έχασα την διάθεση μου, νιώθω ντροπή και απέναντι στον ξάδερφο μου και απέναντι στον πατέρα μου. Δεν αντέχω να το σκέφτομαι. Τι να κάνω? Τι θεωρείτε εσείς πιο σωστό να κάνω? Νιώθω ως η πιο κακιά κοπέλα. Δεν θέλω να λέω ψέματα στον πατέρα μου, όμως δεν μπορώ να κάνω αλλιώς. Σας παρακαλώ πείτε μου τη γνώμη σας, το χρειάζομαι. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.