Quote:
Originally posted by Aphelia
Κατ\' εμένα οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στην τελειομανία μου και το φόβο συνάμα της αποτυχίας.
Επίσης στην ανάγκη για ενθουσιασμό και καινούρια πράγματα και την έλλειψη συγκέντρωσης σε κάτι που παίρνει πολύ χρόνο.
Είναι χαρακτηριστικά που αναγνωρίζω και στον εαυτό μου ............ Ειδικά στο διάβασμα ..............
Quote:
Ας πούμε ότι είναι να κάνω μια εργασία για το πανεπιστήμιο και έχω περιθώριο 2 μήνες. Ενθουσιάζομαι, σκέφτομαι ότι θα το κάνω τέλεια. Επειδή ενθουσιάζομαι και μου αποσπούν την προσοχή ένα σωρό νέα πράγματα ενδιάμεσα για να μπορέσω να συγκεντρωθώ πρέπει να αποκλείσω όποια άλλη πηγή μου αποσπά την προσοχή και να αφιερωθώ στην εργασία...........
παλιότερα μπορεί να επιανα την εργασία και εγω νωρίς , αλλα το μυαλό μου ταξίδευε ............... οπότε τελικά εφτανα πάλι να ασχολούμε πραγματικά με την εργασία τελευταία στιγμή ..................
Quote:
.................Ενώ αν το κάνω τις τελευταίες 2 μέρες λόγω της πίεσης ότι πρέπει να την κάνω το μυαλό μου φτάνει σε μεγαλύτερη εγρήγορση και καταλήγω να κάνω τη δουλειά στο 90% αυτού που θα έκανα μέσα σε 2 μήνες ενώ έχω κιόλας τη δικαιολογία στον εαυτό μου ότι αν δε τη κάνω θα οφείλεται στην αναβλητικότητά μου και όχι στην ανικανότητά μου και αυτό που καταφέρνω είναι σα μια μικρή επιτυχία. Το ότι κατάφερα δηλαδή να τη κάνω με τις χειρότερες συνθήκες και την έκανα κιόλας καλύτερα από τους άλλους.
Ακριβώς αυτό . Και εχω εισπράξει ουκ ολίγες φορές τον θαυμασμό που κατάφερα κατι σε μικρό διάστημα .......... και αυτό με ανεβάζει ................. καθώς και το οτι με βλέπω συγκεντρωμένη σε κάτι , κατι που αδυνατώ να κάνω κάτω απο φυσιολογικές συνθήκες .................
Quote:
Να σου πω και κάτι που θα φανεί αστείο μάλλον. Το αστρολογικό μου πορτραίτο δικαιολογεί αυτή μου τη συμπεριφορά (αν και το ανακάλυψα τα τελευταία 2 χρόνια αυτό). 9/10 στην παρορμητικότητα, στο ξεκίνημα νέων πραγμάτων και 1/10 στη σταθερότητα.
Δεν έχω ιδέα για το αστρολογικό μου πορτραίτο ........ Λες ?