Θελω να χαιρετισω και εγω με την σειρα μου ολη την παρεα και να ευχηθω καλη δυναμη σε ολους!λοιπον θα αρχισω με το θεμα μου,ολα αρχισαν μια νυχτα τν ιανουαριο με αισθημα καυσου τρομερη δυσπνοια και ταχυκαρδια!Αυτο με κρατησε ετσι αρκετες ωρες μεχρι το πρωι οπου και απο την κουραση αποκοιμηθηκα για δυο ωρες,απο τοτε και μετα αυτο ηταν μεχρι και σημερα!Επειδη υπαρχει θεμα με τα πνευμονια μου κατι σαν ασθμα κατευθειαν ειπα αυτο ηταν πεθαινω.Της επομενες μερες επισκεφτηκα πνευμονολογους αλλα τιποτα ολα εδειχναν φυσιολογικα!αφου λοιπον δεν φανηκε να εχω τιποτα εφυγα,και μαζι εφυγε και η δυσπνοια.Το βραδυ παλι τα ιδια δυσπνοια,κρυος ιδρωτας και τρεμουλα.μετα απο κανα δυο μερες ξανα σους γιατρους και παλι εβρισκαν τιποτα.απο τοτε σχεδον ανα βδομαδα στους γιατρους με πληθωρα εξετασεων μεχρι και σημερα!η κατασταση δν παλευεται διαρκως δυσπνοια και μια σκαω για τα καλα και μια ελλατονεται αλλα παντα εχω.Επισης τρεμουλες,ζαλαδες δυσκολια στην καταποση και αγοραφοβια αφου κλειστικα μεσα και μονο βγαινω για τους γιατρους.Η κατασταση εχει κατα πολυ ξεφυγη καθε μερα ειναι μια κολαση που δν λεει να περαση.βοηθεια παιδες