Γειά σας ειμαι σε δυσκολη θέση κανω παρεα εδω και 3 χρονια με την αδερφη του αγοριου μου επειδη εχω μονο μια καλη φιλη ειχα και κατι γνωστες ειπα να τις γνωρησω στην ''κουνιαδα μου''και ετσι ξεκίνησε η παρεα μας με 5κοριτσια συνολικα οι δυο απο αυτες δεν εδειξαν καλη συμπεριφορα εβαζαν λογια και τις κοψαμε μειναμε 3 και κολλησαμε σαν παρεα βγαιναμε που και που γιατι καμια μας δεν δουλευει και ετσι τη βγαζαμε οσο οικονομικοτερα γινοταν με τηλεφωνα στο σπιτι επισκεψεις κλπ..η κουνιαδα μου με ειχε προβληματησει γιατι πολλες φορες μας ελεγε σε ολες οτι ειναι πολυ ομορφη,κοιταζοταν συνεχεια στον καθρεφτη ειχε παντου φωτο δικες της και παντα μας ελεγε σε καθε συναντηση ειμαι παρα πολυ ωραια κουκλα θεα στην αρχη νομιζα οτι κανει πλακα αλλα το πιστευει!μου ελεγε βγαλε με φωτογραφια την εβλεπε και ελεγε φτου μου οπου εχει καθρεφτη ακομα και στο δρομο σταματαει κοιταζεται και φτυνεται!ειχε χρονια να κανει σχεση γιατι ολοι η αντρες ειναι ιδιοι ελεγε και ευτυχως γνωρησε ενα παιδι που απο τα λεγομενα της την αγαπα και την σεβεται εγω εκανα πολυ χαρα γιατι λεω ευκαιρια να βγαινουμε ολοι μαζι για καφε ζευγαρια ομως εκεινη τον κρυβει απο εμας τις 2 αληθεια τα εχει, εχουμε δει φωτο εκτος απο αυτο οποτε της λεμε ελα μαζι μας βολτα αθηνα κλπ..λεει ανοητες δικαιολογιες για να μας αποφυγει ενω εχουμε να βγουμε βολτα απο τα χριστουγεννα οσες φορες κανονιζουμε κατι λεει δικαιολογιες που κανουν μπαμ οτι μας αποφευγει και προτιμα να μενει σπιτι της επισης εχει αρχισει εκτος απο την ομορφια της να μας υπενθυμιζει ολη την ωρα ποσο ερωτευμενη ειναι και τι δωρα της κανει και ποσο κουκλα ειναι στις φωτο μαζι με το αγορι της οι οποιες φωτογραφιες λεει αν δεν ηταν εκεινη δεν θα ηταν τοσο ωραιες!εγω χαιρομαι για το παιδι αλλα οταν μου λεει συνεχεια ποσο ομορφη ειναι εγω νιωθω αβολα και τις λεω ναι πολυ ωραια εισαι η αλλαζω θεμα πλεον εχει σταματησει να μας τηλεφωνει εμεις την παιρνουμε, η κολλητη μου εχει να τη δει απο τον φεβρουαριο σε μια επισκεψη!εχω απογοητευτει γιατι ειμαστε σαν συγγενεις με τον αδερφο της κοντευουμε 6 χρονια που ειμαστε μαζι και με ολη την οικογενεια του ειμαστε δεμενοι γιατι η αδερφη του το κανει αυτο?επισης το εχει κανει σε ακομα 2 φιλες απο το σχολειο και λεει οτι εφταιγαν εκεινες που δεν κανουν παρεα αλλα αμα τους εκανε τετοια λογικο να μη την κανουν παρεα!τι να κανω εγω δεν θελω να παρεξηγηθουμε και χωρις να φταιω της εχω πει οτι προβλημα εχει μαζι μου να μου το πει και οτι θελει να μου λεει , κατα τα αλλα οποτε παω στο αγορι μου και την συναντω δειχνει οτι ολα ειναι καλα εκτος απο την επιδηξη ομορφιας που μου κανει αυτο το εκανε πριν να κανει σχεση..πειτε μου γιατι ειμαι πολυ μπερδεμενη εσεις τι θα κανατε?να σας πω οτι εγω ποτε δεν της λεω για τη δικη μου εμφανιση ουτε κανω επιδηξη για τιποτα..