Καλησπέρα και καλώς σας βρήκα!
Μπαίνω κατευθείαν στο θέμα: πριν 3 μήνες περίπου γνώρισα στη σχολή ένα παιδί, με το οποίο λόγω εργασίας που είχαμε πάρει μαζί σ ένα μάθημα, αρχίσαμε να κάνουμε παρέα, χωρίς βέβαια να έχουμε γίνει και κολλητοί. Από τη συμπεριφορά του και τα λόγια του έχω καταλάβει ότι μάλλον του αρέσω κάπως, αλλά δεν έχει πει και κάτι ξεκάθαρο μέχρι τώρα, άρα δεν μπορώ να είμαι και σίγουρη. Να διευκρινίσω ότι, παρόλο που είναι καλό παιδί κλπ, εμένα δυστυχώς δεν μου αρέσει και δεν μπορώ να τον δω διαφορετικά. Κάποια στιγμή σε μια έξοδο που είχε κανονιστεί γνώρισα έναν φίλο του, ο οποίος από την πρώτη στιγμή μου άρεσε πολύ. Το πρόβλημα τώρα, λοιπόν, είναι ότι θέλω προφανώς να έρθω πιο κοντά με τον φίλο του, αλλά βγαίνουμε συνέχεια παρέα και επειδή είναι μπροστά ο συμφοιτητής μου δεν μπορώ άνετα να τον πλησιάσω. Facebook κλπ δεν έχει, οπότε δεν μπορώ να τον βρω ούτε από εκεί, ούτε κινητά μπορούμε να ανταλλάξουμε (και με ποια αφορμή άλλωστε?). Να ζητήσω από τον συμφοιτητή μου να μου κανονίσει κατάσταση προφανώς και δεν γίνεται, γιατί μάλλον του αρέσω οπότε δεν είναι καθόλου εύκολο ούτε φυσικά είναι και σωστό. Δεν είναι σίγουρο βέβαια αλλά δεν θέλω να το διακινδυνεύσω. Όσον αφορά στο παιδί που μ αρέσει, στην αρχή της γνωριμίας είχα καταλάβει να με κοιτάει αλλιώς, αλλά δεν έχει γίνει βέβαια κάτι παραπάνω. Όπως είπα όσες φορές έχουμε βρεθεί (4-5 έξοδοι όλες κι όλες) είναι και ο συμφοιτητής μου μπροστά και γενικά έρχεται κόσμος και δεν έχουμε μείνει ποτέ μόνοι. Μια φορά μόνο σ ένα μαγαζί είχαμε έρθει λίγο πιο κοντά, με πείραζε συνέχεια, με άγγιζε συχνά, χορεύαμε κλπ.
Δεν ξέρω τι πρέπει να κάνω, γιατί από τη μια καταλαβαίνω ότι είναι δύσκολη η κατάσταση (αν υποθέσουμε ότι όντως αρέσω στον συμφοιτητή μου), αλλά κι απ την άλλη μ αρέσει πολύ το παιδί αυτό. Οποιαδήποτε γνώμη ευπρόσδεκτη! :)